Ozgekiz Arzu45 kız benimki cigerden olmadı 😄 tamamen servikal yetmezlik. Sebepsiz yani. Şu an canım istedi bahsettik de, serklaj öncesi doktoruma viziklayayim azıcık, yiyeyim mi diye 🫣
Edos_32 Oturup şişe şişe acı biber turşusu yemek istiyorum aslında ilk zamanlar yiyordum ama midemi aşırı yakıyor o yüzden şuan yiyemiyorum 🥺
PlutonMerkez Neredeyse herşeyi yedim,Bazılarını dışarda,riskli olanları evde yapıp yedim😁 tek özlediğim kumru (😋
eceeelmn Sucuk sakatat vs zaten pek aram yok o yüzden özlemedim.ama diğer herşeyi canim çektikce yedim hamburger kola pizza vs asla kısıtlamadım böyle de olmalı bence abartmadan az da olsa yenmeli can istiyorsa. Onun dışında en çok kahve sigara ya da alkol sigara özlemi çekiyorum.daha da çekecek gibiyim 😂
Kardelenuysal Pinarkorkmazer arkadaşımda öyleydi. Doğumuna 1 ay kaldı doktoru sal artık ye iç demiş insülin kullanıyor
Pinarkorkmazer Kardelenuysal doğuma bir ay kala daha önemli bebek anne karnında son bir ay şekerden daha çok etkilenir hatta ölebilir bile. O yüzden yemiyorum çok nadir patates kızartması vs yerim ama onun haricinde tam buğday ekmeğini bile yarım veya bir dilimden fazla yemiyorum. Ekmek yersem çorba içmem veya bulgur vs yemem. Ben tehlikeye atamam sanırım 🙂
5134 1gebeshanim iyiki sevdiğim bi şeyi yazmamış sın kızzz yoksa herşeyi adını duyunca canım çekiyor resmen😂😂😂🤭 iştah bi açıldı tabii😋😋
minussset Sağlıksız olan tüm yiyecekleri özledim . Yağlı yiyecekler şekerliler pasta hamburger . 🥹🥹🥹🥹😊
Eceunverkanra 1gebeshanim Valla yalan yok suşiyi cok ozledim sanki daha once her gun yiyordum da ama yenmedigi icin ekstra canım çekiyor😂 Bir de ciğer, kokorec🥹 Onun disinda kendimi mahrum etmiyorum canimin cok cektigini vs.azar azar yiyorum.
Derosse annesim220508 enerji içiceği konusunda okadar katılıyorum ki. Ama happy moonsa aple fresh diye bir içicek var elma püresi ve az miktarda enerji içeceği içeriyor ondan içtiğimde 2 kere falan gayet sağlıklı gözüktüğünden sıkıntı olmadı benim 😅
annesim220508 Derosse ahaha bende dayanamayıp gizli gizli yarım içtim kesmedi beni 😂 devamını içmeyide vicdanım elvermedi 😂