Pinarkorkmazer Gul1935 fazlası benim şekerimi yükseltiyor insülin kullanmama rağmen. Bulgur da tam buğday ekmeği de bir karbonhidrat gebelik şekeri olanlar bu gıdaları da az yer
1kopek1bebek 2cocuk2kopek öyle bi sınırım yok malesef o yüzden ağzıma sürmüyorum salam acayip bi çizgi benim için her akşam ekmek arası salam mayonez yerdim ben. Salam başkadır yani insanlar karpuzu nasıl seviyorsa ben salamı öyle seviyorum 😵💫
2cocuk2kopek 1kopek1bebek aşırıya kaçılmadığı sürece sorun olmuyor ilk hamileliğimde de yedim sürekli pizzada vs bunda da yiyiyorum zaten ilk yapılan testlerde sorun çıkmadıysa yiyebiliyorsunuz
Nazf Yarım ekmek arasına 🤣 Acılı sucuk, bol kaşar, domates salçası, ketcap tost 🤣 Ayrıca bol sebzeli noodle, sushiiiii offff yaaa 🥺
Avcero Sigarayı çok kolay bıraktım ama kolayı bırakamadım. Abartmadan haftada 1-2 içiyorum 😌 ayrıca etsiz çiğköfte neden yenmesin ki arkadaşlar ? Ben yiyorum. Ton balığına ben de mesafeliyim neticede taze değil konserve bir ürün. Bence çok abartmadığımız midemiz yanmadığı bulanmadığı müddetçe istediğimizi yiyebiliriz . Çok da şeyapmamak lazım. 😄14+0 dan selamlar 🥰
Dmlakrbg 1gebeshanim bende çok seviyorum. Birkere gittik. Eşimle kızım yedi. Ben döner yedim ama bir parça aldım onlardan. Dayanamadım
merveyvslr Kokoreçi özledim ama hiç aramadım , sucuk hep yedim işlenmemiş olmasına dilkat ederek, tek aşerdiğim ve yapamadığım şey yüz üstü uyumak gerçekten
Atlasin-Annesi seyma0661 ahh benim de yaaa normalde sevdiğim birşey bile değildi taktım sosise nasıl olduysa
Perihan3 Gul1935 saframda tas oldugu icin hamileliligimin basindan beri yasaklandi safradaki tasi cogaltiyor buda felaket bi sanci yapiyor 4 dogum yaptim boyle sanci gormedim o yuzden safra alinana kadar diyetle yola devam edicez