Emine-tuncfu Busraltn 3 dogumumda erken oldu rahim içeri yamuk benim Bebek büyüdükçe âsagi inemiyor 30 hafta oldu en küçüğü 8a sene önce
Busraltn Melek_0288 maşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz çok ama çok az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar o güne gelirsiniz 🙏🏼🧿
Busraltn Selim_Alparslan ayy siz taze gebesinizzzz ne güzel günler keyfini çıkarın bu günlerin sonra hızlıca geçiveriyor 🙈😊
Selim_Alparslan Busraltn yolun başındayız daha :) cok ağrılarım var pek keyfini çıkaramadım canım, igne hap kullanıyorum dusuk riskimiz var surekli yatıyorum bulantı mahvetti aslında keyifli bir şey yok şuan 😞
Busraltn Selim_Alparslan bende şuan erken doğum riski yaşıyorum progestan kullanıyorum sabah akşam 🥹 inşallah vaktinde gelir 😇
Seymanurkurt eflin-svm aynen belime arada regl sancısı gibi giriyor ağrı canım gidiyo söylemesi ayıp vajinal bölgeye baskı yapiyo
Rbya Busraltn Son 21 gün heyecan dorukta sabırsızlıkla kızımı bekliyorum inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻💜🐣
Busraltn Rbya inşallahhh 🩷 bende o sayıları görürüm inşallah erken doğum riski var endişeliyim hemde heyecanlıyım.😳😳
Gamzecebecii Busraltn uygulama 34 gün diyor ama bebişim dönmezse 39.haftada zorunlu sezeryan olabilir 😗
Mercan0652 Gulce35 ay benim de 58 ☺️ doğum şekliniz belli mi benim daha değil ya konuşmadık 37 de çatı kontrolü yapacakmiş ama ben sezeryan istiyorum gibi öyle olursa daha erken olur
Gulce35 Mercan0652 benim ikinci gebelik ilki sezaryen olduğu için şimdiki de öyle olacak 🥰 sağlıkla gelsin inşallah cinsiyeti ne? 😍
Sazenin Son 34 diyor şaka mııı 🥹🥹 ne zaman gelmek isterse minik oğluşumuz amaa çok az gibi geliyor bu sayılar bana🥲 heyecanla bekliyoruz 🥰✨️
Busraltn rozamomy ayyyyy çok heyecan verici 2 gün nedir yahuuuu ben şurda 50 gün görünce bile heyecanlanıyorum sizi düşünemiyorum bile 🥹🥹🥹♥️♥️