gulzaadee Busraltn son 54 inşallah 🤲🏻 erken mi gelir daha mı geç gelir bilmiyorum ama hepimizin bebişleri sağlıkla en doğru zamanda gelsin inşallah ❤️
Busraltn gulzaadee benim kız biraz aceleci gibi erken gelme ihtimali var bakalım sağlıkla gelsinler de önemli olan o 💘💘
danla2711 Busraltn teşekkür ederim evet az kaldı çok heyecanlıyım😂😂 sizinde bebiş sağlıkla gelsin inşallah🥰🥰
Busraltn Emine-tuncfu erken doğum sebebiniz nedir benim rahim ağzı kısalığı mevcut progestan kullanıyorumm
Busraltn Huzurluanne05 2Li sayılara düşmüşsünüz ne güzel bundan sonra saymak daha da keyifli oluyor ☺️☺️
Busraltn Emine-tuncfu ahahah ne güzel duygular allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💘🙏🏼🧿
Gulce35 Busraltn geçen hafta almıştı beni sizi de alır şimdiki gidişinizde muhtemelen sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Seymanurkurt Busraltn uygulamada 25 diyor ama 15 gün fln sanırım ama bugün yarın olacak sanki ağrılarım var 💙
Busraltn Seymanurkurt ayy maşallah ne kadar az kalmış tebrik ederim şimdiden sağlıkla kavuşun evladınıza 🙏🏼🧿
Emine-tuncfu Busraltn 3 dogumumda erken oldu rahim içeri yamuk benim Bebek büyüdükçe âsagi inemiyor 30 hafta oldu en küçüğü 8a sene önce
Seymanurkurt Busraltn çok teşekkür ederim canım Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah Allah’ım olmayanlarada nasip etsin 🤲❤️
Busraltn Melek_0288 maşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz çok ama çok az kalmış göz açıp kapayıncaya kadar o güne gelirsiniz 🙏🏼🧿
Busraltn Selim_Alparslan ayy siz taze gebesinizzzz ne güzel günler keyfini çıkarın bu günlerin sonra hızlıca geçiveriyor 🙈😊