Busehazal2303 SGE genelde belden vurur ama ,benim hep belden geliyor hemen sıcak suya atıyorum kendimi geçiyor ,biraz önce gene vurdu belime duş aldim ama geçmedi,sizin nişanınız geldimi
SGE Busehazal2303 Evet sabah nişan olduğunu düşündüğüm bir şey geldi. Akşam da regl ağrısı gibi ağrı başladı karnımın alt tarafında geçmedi. Doktor sancın sıklaşırsa hastaneye geldi ama hastaneye gitmedim henüz. Ben de duşa girmeyi deneyeceğim
gezenbiri Busehazal2303 Ben egzersiz yapmak istiyorum temizliğim biterse inşallah günlerdir bitiremedim😂 Hiçbir belirtim yok ya ne nişan ne sancı ne zaman olacak merak ediyorum doktorum da bu hafta doğmaz dedi😂
Busehazal2303 SGE tabi tabi duşa mutlaka girin ne olur ne olmaz vücudunuz rahatlasın ,hayırlı dogumlarinız olsun inşallah 😊
Minikk_mucizemm4202 Busraltn benim de uygulama da 68 sezeryan olacam bilmiyorum ama nisan sonuna denk geliyor
alphuma BabyPelargos 38 heralde diye biliyorum ama benimki erken olur mu bilmiyorum 3 hafta önden gidiyor
DENIZ_55 alphuma rica ederim canım benimde sezeryan ya bayramdan önce ya bayramdan sonra daha ner konuşmadık o zaman denk geliyor doktor ne zaman uygun görür bakalim ben bayramdan önce olur diye tahmin ediyorum rabbim sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah cnm