Dhdhdbfhfn @Minik06 inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın bende 39+3 üm tık yok diyebilirim neler yaptınız doğum için
Minik06 Dhdhdbfhfn merhaba 39+3 haftamda 20 şubat perşembe günü akşamı doğum yaptım o kadar hızlı oldu ki ne yapacağımı şaşırdım sabah çok az pembe şu geldi yani nişan desem değil suyum geliyo desem değil 20-25 dk bir sancim geliyordu 5 dk bire düşmesini bekledim evde ama sancim hem duzensizlesti hemde geçti gibi bisey oldu akşam 6 buçukta bir anda öyle bi sancı bastırdı ki sanki birikmis gibi ve 2 dk ya düştü hastaneye zor yetiştim arabada doğum yapıyordum neredeyse doğumhaneye sedyeyle koştur koştur giderken saniyelerle yarıştım son an çocuğu ikinmadan tutmak çok zordu onun dışında çok çabuk ve çok kolay oldu çok şükür 🥰 hamilelikte hareketsiz kalmamak çok önemli dogumun kolay olması için onun dışında bebeğin vakti zamanı var ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyorlar 🥰💖
SGE Busehazal2303 Regl ağrısı gibi ağrım var birkaç saattir 🥹 sancı tam olarak nasıl oluyor tecrübeli anneler nasıl anlıyoruz hastaneye gitmemiz gerektiğini
Busehazal2303 SGE genelde belden vurur ama ,benim hep belden geliyor hemen sıcak suya atıyorum kendimi geçiyor ,biraz önce gene vurdu belime duş aldim ama geçmedi,sizin nişanınız geldimi
Merve_kucuk Merveoz Henüz çok yeni 🥹 Ama zaman su gibi inanın ne kadar hızlı geçtiğini anlamayacaksınız bile 🥲
BabyPelargos Busraltn NST ye neden giriliyor ben 30. Haftada gireceğim. Kesin sezeryan olacağım ben, kaç haftada alır acaba ya? Beni bi panik sardı
alphuma BabyPelargos 38 heralde diye biliyorum ama benimki erken olur mu bilmiyorum 3 hafta önden gidiyor
Beyza_19 Busraltn uygulama 46 diyor ama 37 haftada alcaklar 33 haftalığız şuan gebelik kolestazı yüzünden 37 alcaklar Tabi bi aksilik çıkmazsa şuan hastanede yatış yapıyorum sürekli nst bağlıyorlar ilaç tedavisi eger degerim düşerse eve gitcem 37 alcaklar
BabyPelargos Beyza_19 ah geçmiş olsun :( kolaylıkla su gibi geçsin süreciniz sağlıkla kavuşun bebeğinize
Marsilyasabunu Busraltn sen kaç haftalıksın ben 29dayım doktorum doğumun konusunu bile açtırmıyor o yüzden ne kadar kaldığını bilmiyorum sezaryen olmak istiyorum bu arada