Sizdenbirii1 Lavinyam06 yok canım geçen ya böyle bişi yaşamadım valla Birgebenin ovulasyınu tuhaf anlam vermedim 🤣
Ervaa2534 Nasipse-6 canım bende 30. Gündeyim ama bende hala göremedim ikiler ovulasyon yaptım hiç göremedim o yüzden geçerken anlam veremiyorum hiç yumurtlama olmuyor mu bende acaba
babyandmomy__ Sizdenbirii1 benim de bu şekilde olmuştu tereddütte kalmıştım hatta yarın pik olur diye düşünmüştüm silikleşti sonraki gün ama yine de değerlendirdim gebeliğimi de o ay öğrendim sanırım kaset testte tam koyu olmuyor
babyandmomy__ Sizdenbirii1 olsun sorun etme regl olana kadar devam et yada sıkıldıysan bırak adetini bekle zaten az kalmış sonra düzenli beslenme ve takiple yeniden dene inşallah güzel haberler de verirsin 🩷
Sizdenbirii1 Lavinyam06 benim c daha koyu canım dikkatlice baktım da zaten t koyu olsa dikkatimi çekerdi senın c silik t bariz belli
Lavinyam06 Sizdenbirii1 evet canım t koyu benim de demekki yumurtan yeterli olgunluğa mı oluşmadı acaba
Sizdenbirii1 Lavinyam06 bilmiyorum ki canım valla takviye de alıyorum pcos yok ama yinede inolac kullanıyorum bu ay yumurta kalitesi için
Lavinyam06 Sizdenbirii1 sende kürtaj olmuştun dimi yanlış hatırlamıyorum kaç ay oldu kaç aydır deniyorsun kürtajdan sonra
Nasipse-6 Sizdenbirii1 fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama aynı markanın strip testi benimki de bir koyulaşıyor bir silikleşiyor hiç anlayamadım başka markanınkini kullanmıştım daha önce onda çok net belli oluyordu
Sizdenbirii1 Nasipse-6 benimde öyle okuyordu canım başka marka şak diye çıkarıyordu da bundan bişi anlamdım valla
Ervaa2534 Nasipse-6 düzenli değil maalesef hep değişiyor sadece bi tarafımda pco var diye biliyorum en son geçen seneki doktor öyle kaydetmiş 13 aralıkta 6 haftalık kürtaj oldum dedim belki kürtajdan sonra düzene girer ama nerde
Nasipse-6 Ervaa2534 ay çok geçmiş olsun ama daha yeni kürtaj olmuşsun o da etkiler belki yumurtlamanı