Sizdenbirii1 Kışlar varsa fotoğraf atabilir misiniz bende kullanıyorum ama pik yapıyo mu yapmıyo mu anlamadım aynı koyulukta değil
Nasipse-6 Sizdenbirii1 ya ben de yapıyorum 22. gündeyim hala bahsedildiği gibi bir pik göremedim asla aynı koyulukta olmuyor sorun ben de mi testte mi anlayamadım
biranne_birbebek Sizdenbirii1 10 ve 11 yumurtlama, tek çizgiye döndüğünde de çatlama olmuş demek. Ovulasyon testini bırakabilirsiniz çatlama sonrası. Bu günleri de değerlendirmelisiniz yani 10-11 ve çatlama gününü😊
Busetacir Sizdenbirii1 ben kullandım canım pik olmamış sanki ama kişiden kişiye de değişebiliyo silikleştiği an çatlamış olabilir değerlendirin
Sizdenbirii1 biranne_birbebek fotoğrafta koyu gibi duruyo ama t çizgisi c den koydu değildi valla değerlendirmedim ama sonraki günü değerlendirdim
GizeemArslaann 10, 11 yumurtlama olmuş. Ben kullanmıştım Ebru Hanımın ovulasyon testlerini. Sayesinde oğlum oldu❤️
biranne_birbebek Sizdenbirii1 hayırlı haberler alırsınız inşallah☺️. Bu testi uyguladığım ikinci ayda hamile kaldım. Bende de c kadar koyu çıkmamıştı t çizgisi ama yakındı.
babyandmomy__ Sizdenbirii1 benim de bu şekilde olmuştu tereddütte kalmıştım hatta yarın pik olur diye düşünmüştüm silikleşti sonraki gün ama yine de değerlendirdim gebeliğimi de o ay öğrendim sanırım kaset testte tam koyu olmuyor
Sizdenbirii1 Lavinyam06 Canım değil bence koyu değildi fotoğrafta öyle çıkıyor bence çünkü c kadar koyu yada elit olması lazım ya bugün de böyle çıktı bak
Tutar13 Sizdenbirii1 canım seninle aynıyız benimde 20si yumurtlama oldu seninde öyle olmus beraber bekleyelim dun bugun yarını degerkendir ben bugunde ovulasyon yaptım demin yyumurtlama devam ediyor
Sizdenbirii1 Lavinyam06 Ahahaha bence bende bi tuhaflık var ya az önce yine yaptım test hani emin olmak için silik çıktı
Sizdenbirii1 Lavinyam06 benim c daha koyu canım dikkatlice baktım da zaten t koyu olsa dikkatimi çekerdi senın c silik t bariz belli
Sizdenbirii1 Nasipse-6 valla canım bende hiç bişi anlamadım yani aynı koyulukta olmıyor bi koyu bi açık cidden bu marka kafamı çok karıştırdı senınki demi aynı benımle resim paylaş istersen
happymomolucaz42 Sizdenbirii1 Nasipse-6 sıvı alımına dikkat edıyor musunuz kızlar en az 1 -2 saat öncesınden sıvı alımını kesmeniz lazım hormonu seyreltiyormuş o yuzden silik cıkabilir
Ervaa2534 Nasipse-6 canım bende 30. Gündeyim ama bende hala göremedim ikiler ovulasyon yaptım hiç göremedim o yüzden geçerken anlam veremiyorum hiç yumurtlama olmuyor mu bende acaba
Nasipse-6 Sizdenbirii1 fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama aynı markanın strip testi benimki de bir koyulaşıyor bir silikleşiyor hiç anlayamadım başka markanınkini kullanmıştım daha önce onda çok net belli oluyordu