Sizdenbirii1 Nasipse-6 benimde öyle okuyordu canım başka marka şak diye çıkarıyordu da bundan bişi anlamdım valla
Busetacir Sizdenbirii1 ben kullandım canım pik olmamış sanki ama kişiden kişiye de değişebiliyo silikleştiği an çatlamış olabilir değerlendirin
Sizdenbirii1 Busetacir dünü değerlendirdim canım bakalım bugün silikleşcekmi dün akşam tekrar yaptım emin olmak için silikti
Nasipse-6 Ervaa2534 ay çok geçmiş olsun ama daha yeni kürtaj olmuşsun o da etkiler belki yumurtlamanı
Tutar13 Sizdenbirii1 canım seninle aynıyız benimde 20si yumurtlama oldu seninde öyle olmus beraber bekleyelim dun bugun yarını degerkendir ben bugunde ovulasyon yaptım demin yyumurtlama devam ediyor
Sizdenbirii1 Lavinyam06 ilk başlarda çok vardı azalma ama şu 2 aydır dğzene girdi toplam dolu dolu 5 gün oldum bu ay zaten doktor normal demişti gittiğimde de
Sizdenbirii1 Lavinyam06 birde ben bu ay bir bardak kekik çayı içtim onunda etkisi olabilir adeti söktürüyor ya
Sizdenbirii1 Seval00seval ta sağlıcakla kucağına al kasetle farkı var mı yani bi koyu bi açık gösterip duruyo
Seval00seval Sizdenbirii1 bir de ben her gün aynı saatte yaptım saatin de farkı oluyor sabah ayrı akşam ayrı çıkıyor bunu da denedim
Sizdenbirii1 Seval00seval bende hep aynı saatte yapıyorum canım ikilemde kalırsam bi gün de 2 test yapıyorum