Mavili1480 GirlandBoy_Mom Evet kuzum burada bir mağaza var çok uygun her şeyde çok güzel tek adresim orası 🥰
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom bende 3 düşünüyorum bakalım kuzum İzmir’e gitme durumum var bakalım nasıl olur🥰
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi hadi bakalım önce sen gidiyorsun detaylıya ozaman sonra ben en son @Mavili1480 gidicek aşkım senin martın ilk haftası olmuyormu aramızda pek bişey yok senle Doktor’un mu gün verdi
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom bana bir ay sonra kontrolün 21 haftaya denk geliyor O zaman detaylı yaparız demişti yarın hayırlısıyla tam 20 haftaya giriyoruz 🤲🏻🧿
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Yok kuzum benim doktorum sat değiştirmişti ya ben 1 hafta geriye düştüm sizden bu cuma 20 olmam gerekiyordu 19 olacağım bebeğin gelişimi bu şekildeymiş
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi maşallah 🧿benimde bugün 19+3 gösteriyor ama 4 5 günlük önden gidiyor yani benim bugün ya 20+1 yada 20 olmam lazım bugün detaylıya girdiğimde 21 oluyor işte benim günlerim karışık😂
Mavili1480 Burnosunn_annesi Bende cuma 20 olacaktım ne güzel canım 😂 ama sat değişti 19 olacağım bende haftaya girerdim ah ah
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom yaa valla kuzum bazen ultrasonda birkaç gün önde gidiyor ama doktor yine adet günüme göre yazıyor bakalım ya hayırlısıyla detaylı ultrasonda atlatalım Allah’ın izniyle doğuma bekleyeceğiz 🤲🏻🥰
GirlandBoy_Mom Mavili1480 aa doğru aşkım bizle aynıydın sen yoksa olsun en azından gününü biliyosun ben bilmiyorum 🤣
Burnosunn_annesi Mavili1480 ay demi canım senin bu değişme durumları vardı ama olsun yine temmuz’da 3 kanki doğacak hayırlısıyla 🤲🏻💙🧿
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Sat tarihine göre hesapla canım bu hafta 20 oluyorsun haftaya gir 21 de zaten 21-22 iyi diyorlar 😂
Mavili1480 Burnosunn_annesi Evet kuzum sezeryan olacağım bende temmuz başı ya da ortası olur nasipse 🥰