Mavili1480 Burnosunn_annesi Kuzum bebişin ismi belli hemde net olsun diye kapı süsü yaptırmak istiyorum ama cinsiyet değişirse diye süphem var doktorum 3 kontrolde erkek dedi %100 ama ne yapsam ya 😂
Duruu3 Mavili1480 Yağız ismi çok güzel gorumcemij oğlunun ismi ya Alperen düşündüm eşim ilk beğendi ama sanki vazgeçti gibi Aybars 💙 nasil
Mavili1480 GirlandBoy_Mom İnşallah amin kuzum 🥰 burada bir mağaza fiyatlarda uygun aldım biraz sezon açılınca biraz yazlık alırım nerdeyse tamam artık bitiyor 😊
GirlandBoy_Mom Mavili1480 fiyatlar nasıl canım ben aldığımda Uygun’a aldım yine de şu soğuklar bitse çıkıcam inşallah
Burnosunn_annesi Mavili1480 valla bende istemiyorum hem alıştım hemde abimiz öyle istiyordu 😍🥰ben daha yaoyırmadım bakalım kuzum 🤤
Mavili1480 Burnosunn_annesi Neyse kuzum az kaldı detaylıda kesin olur da hallederiz fazla bir şey kalmadı 🥰 bizim pipi baya net değişmez zatende emin olmak adına artık 😂
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Tulumlar tanesi 100 canım zıbın tanesi 60 zıbın fazla nedense 🥰 uygundu ama yaz sezonu yok nisan ayında çıkarmış zaten eksik fazla kalmadı bir ara alırım onlarıda 😊
GirlandBoy_Mom Mavili1480 bende zıbınları 75 e almıştım tulumu da 150 sanırım seninki uygunmuş canım baya
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Evet kuzum burada bir mağaza var çok uygun her şeyde çok güzel tek adresim orası 🥰