Mavili1480 GirlandBoy_Mom Sat tarihine göre hesapla canım bu hafta 20 oluyorsun haftaya gir 21 de zaten 21-22 iyi diyorlar 😂
GirlandBoy_Mom Mavili1480 sata göre şuan 19+3 de işte ultrason kafamı karıştırıyor çünkü doktor ultrason baz alınıyor dedi bana ben en iyisi önce gidip haftamı öğrenim ondan sonra detaylı için gün alım😂
GirlandBoy_Mom Mavili1480 haftaya olmasa bile öbür hafta canım eşim vardiyalı çalıştığından ayarlamaya çalışıyoruz şimdi
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Bizde eşimle gideceğiz canım mecbur ayarlayacak 10 gün önce randevu almam gerekiyormuş eşimin kendi işi ama bazen ilçelerde oluyor inşallah denk gelir
Elif_su4 Mavili1480 ay ne güzel bir isim ,ama ben eşime hiç bir ismi beğendiremiyorum,rüzgar ismine karar verdik ,şimdi de o ismin çocuklarda olumsuz etki yaptığın,karakter ve kişiliğini etkilediğini söyleyip duruyor ,bakalım ne olacak ismimizz
Mavili1480 Elif_su4 Bizde atlas ayaz yağız metehan alparslan düşünüyorduk abisi sağolsun bebeğin ismi atlas kardeşin ismi atlas dedi bizi kurtardı 😂