Yesmm21 Mavili1480 merhaba tekrardan doktora gittiniz mi kesinleşti mi erkek olduğu daha önce okumuştum sizi ordan hatırlıyorum bende 19 haftadayım 17 haftada gittim doktora tekrar erkek dedi ama burda çok şey okuduğum için hiç gitmeyen bi acaba var 😅🫢
Mavili1480 Yesmm21 13 te erkek demişti doktorum canım 16 da %100 erkek dedi ben doktordan da önce gördüm hatta bence değişmez kesin artık 🥰😂
Yesmm21 Mavili1480 hayırlısı olsun bana da iki kez pipi verdi ama yine de detaylıyı bekliyorum görcez orda artık 🤣
Burnosunn_annesi Mavili1480 Ben de nasipse Mart 3 gibi düşünüyorum İnşallah bakalım canım 21 haftaya denk geliyor 🥰
Burnosunn_annesi Mavili1480 evet canım benim 🥰 benim de yarın misafir var şimdiden bir şeyler yaptım ama nasıl Belim ağrıyor🥺
Mavili1480 GirlandBoy_Mom İlk haftalar uzun giyiyorlarmış canım elimde hastane çıkışı da var birkaç takım bence yeter yazlık alacağım sezon açılınca 🥰
Mavili1480 Burnosunn_annesi Kuzum bebişin ismi belli hemde net olsun diye kapı süsü yaptırmak istiyorum ama cinsiyet değişirse diye süphem var doktorum 3 kontrolde erkek dedi %100 ama ne yapsam ya 😂