dilaradoyan direkt bebiş için olanları alın ben onun vücut kremlerini kullanıyorum
El Kremi önerisi
Fundaaaa46 hepsinin yapısı farklı oluyor. Örneğin hangisini
dilaradoyan penaten hipp Nivea ücüde bebek yüz vücut kremi olarak aldım bende ellerime kullanıyorum aynı zamanda
dilaradoyan neutrogena Norveç formülü kremi kullanıyorum ben hiç vazgeçmem. Sürüldükten 10 15 sn sonra emiliyor yağlı nemli bırakmıyor eli
dilaradoyan neutrogena mavi yuvarlak tüm cilt tipi için olan mükemmel hem çok iyi nemlendiriyor hem de yağlı değil hemen emiliyor
dilaradoyan yağlımolanını değil nemlendirici olanını kullanacaksınız özellikle avakadolusu çok güzel
Neotrogena mavi el kremi hizli emiliyor iyi nemlendiriyor gündüz için güzel gece yoğun nemlendirme için neutrugena bin konsantre kremleri var beyaz kırmızı ve Beyaz mavi şeklinde onlarda yoğun bir krem gece surmeye uygun hemen emilmiyor Nivea ve arko yağlı kalıyor gündüz için klasiklerinden bahsediyorum soft olanlarda bence yeterli olmuyor kuru ellere tabi herkese göre farklıdır tabi
Ecemom_ oda güzel şok markete gelmişti büyük boy almıştım kollarıma da sürüyorum hatta
Ecemom_ Neutrogena alıcam sanırım evet yağsız oluyordu. Teşekkür ederim ☺️
Kubraaa04 hydraboost olan mı jel krem
Ebrcmal Arko Nivea için aynısını düşünüyorum. Mavisini alayım o zaman gün içinde lazım teşekkür ederim ☺️
dilaradoyan nivea zeytinyağlı nemlendirici el kremi kullanıyorum o güzel yağlı bırakmıyor
dilaradoyan rica ederim bir tek ondan memnun kaldım diyebilirim neutrogena vs de çok yağlı geldi bana nivea soft en çok sevdiğim oldu