Hanımlar sürüldüğünde elde yağlı his bırakmayan çabuk emilen ve en kuru halde bile güzel nemlendiren bir el kremi tavsiyeniz var mı?

dilaradoyan ben beyaz kutuda arko kullanıyorum bir sıkıntı yapmıyor cildimde 🤷‍♀️🤷‍♀️ elim yüzüm ve dizlerimde kullanıyorum

dilaradoyan Arko nem zeytinyağlı tavsiye ederim ellerim çok kuruyor o iyi geliyor bana diğer denediklerim işe yaramamıştı

dilaradoyan nivea soft olan güzel hem çantaya atılıyor hem yağlı his kalmıyor bende yağlı kremlerden hiç hoşlanmıyorum bütün tozu elime topluyor sanki 😂

Bus-ra590 Arko’ların emilim hızını çok beğenmiyorum daha yağsız bir şey arıyorum 🫣

Deniz2953 annemde var bundan gidince mecbur sürüyorum ama hissiyatını sevmiyorum bunların ☺️

Sevinc44 soldaki varda burda sağdaki yok sanırım direkt konstantre olarak var belkide ambalajı farklıdır. Bakayım çok teşekkür ederim ☺️

dilaradoyan penaten hipp Nivea ücüde bebek yüz vücut kremi olarak aldım bende ellerime kullanıyorum aynı zamanda

dilaradoyan neutrogena Norveç formülü kremi kullanıyorum ben hiç vazgeçmem. Sürüldükten 10 15 sn sonra emiliyor yağlı nemli bırakmıyor eli

dilaradoyan neutrogena mavi yuvarlak tüm cilt tipi için olan mükemmel hem çok iyi nemlendiriyor hem de yağlı değil hemen emiliyor