dilaradoyan Arko nem zeytinyağlı tavsiye ederim ellerim çok kuruyor o iyi geliyor bana diğer denediklerim işe yaramamıştı

dilaradoyan nivea soft olan güzel hem çantaya atılıyor hem yağlı his kalmıyor bende yağlı kremlerden hiç hoşlanmıyorum bütün tozu elime topluyor sanki 😂

Bus-ra590 Arko’ların emilim hızını çok beğenmiyorum daha yağsız bir şey arıyorum 🫣

Deniz2953 annemde var bundan gidince mecbur sürüyorum ama hissiyatını sevmiyorum bunların ☺️

Sevinc44 soldaki varda burda sağdaki yok sanırım direkt konstantre olarak var belkide ambalajı farklıdır. Bakayım çok teşekkür ederim ☺️

dilaradoyan penaten hipp Nivea ücüde bebek yüz vücut kremi olarak aldım bende ellerime kullanıyorum aynı zamanda

dilaradoyan neutrogena Norveç formülü kremi kullanıyorum ben hiç vazgeçmem. Sürüldükten 10 15 sn sonra emiliyor yağlı nemli bırakmıyor eli

dilaradoyan neutrogena mavi yuvarlak tüm cilt tipi için olan mükemmel hem çok iyi nemlendiriyor hem de yağlı değil hemen emiliyor

dilaradoyan yağlımolanını değil nemlendirici olanını kullanacaksınız özellikle avakadolusu çok güzel

Neotrogena mavi el kremi hizli emiliyor iyi nemlendiriyor gündüz için güzel gece yoğun nemlendirme için neutrugena bin konsantre kremleri var beyaz kırmızı ve Beyaz mavi şeklinde onlarda yoğun bir krem gece surmeye uygun hemen emilmiyor Nivea ve arko yağlı kalıyor gündüz için klasiklerinden bahsediyorum soft olanlarda bence yeterli olmuyor kuru ellere tabi herkese göre farklıdır tabi

Ecemom_ oda güzel şok markete gelmişti büyük boy almıştım kollarıma da sürüyorum hatta

Ecemom_ Neutrogena alıcam sanırım evet yağsız oluyordu. Teşekkür ederim ☺️