tugces87 Ftmmmm raporu yarın mı alacaksınız ben de cuma gireceğim 32ye ama doktora cumartesi gideceğim için cumartesi yazacak tarihte. Bir de ben direk 16 hafta olarak düşünüp hesap yapmıştım aktarılmazsa sıkıntı tam tatile denk gelmiyor
Seyma_yldzz Hocalarım ben 32. Haftada çalışabilir raporu aldım. 1 hafta gittim sonra rahatsızlandım 33. Haftada çalışamaz raporu aldım. E devlete çalışabilir raporum düşmüş ancak çalışamaz raporum daha düşmemiş. Çalışamaz raporu da düşecek mi acaba yoksa 32. Haftada aldığım çalışabilir raporum mu kalacak doğuma kadar
FatmaEser Seyma_yldzz benimde 32 de aldığım gözüküyor sadece . 34 te çalışamaz aldım aynı raporda sadece izin başlama tarihini değiştirmiş doktor
Bakhelehele Erd_mel Erken doğum olması halinde aktarılır 37. Haftadan sonra doğan bebek vaktinde doğum sayıldığı için aktarılmaz. Siz yine de net bi şekilde öğrenirseniz bizi de bilgilendirin lütfen
Kubra6694 Bakhelehele Bunun 37 si 38 i diye bir şey yok ki 16 hafta üzerinden hesap yapar sistem canlı doğum olması yeterli. Hatta ben gün hesapladım tam karne günü benim doğum iznim bitti. 38+3 de doğum yaptım. 33. Haftamda ayrıldım. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Bakhelehele Mervecimmm herkes de kendinden çok emin yazmış hangimizin doğru acaba. İnş aktarılıyordur bu arada 😊
Mores Ftmmmm toplam 16 haftalık izin var. Önce ve sonra diye ayırınca kafa karışıyor 🌸 Şuan 31. Haftadayım 32 de çalışabilir, 33+2 de çalışamaz raporu alınca semineri de kapatmış oluyorum. Sizin sanki seminer zamanı okula gitmeniz gerekiyor
Fatmagulkg Mores ben de 31. Haftaya girdim sizin tahmini doğum tarihiniz nedir benim tahmini 24 Nisan gözüküyor da oturup detaylı hesaplamadım ama direkt dönemi kapatırım diye düşünüyordum seminer dahil. Sanırım siz hesaplamışsınız açık mı kalıyor bir hafta
Kubra6694 Mervecimmm kesinlikle yanlış biliyorsunuz 38+3 de doğurdum. Ve aktarıldı. Tam hesapladigim gibi çıktı.
Bakhelehele Kubra6694 inşallah dediğiniz gibidir bu tüm memurlar için avantajlı olan bu. Ama yönetmelik maddesi öyle demiyor maalesef bakabilirsiniz
aybarinannesi Fatmagulkg Fatmagulkg kapatırsınız hocam, benim 17 mart görünüyor kurban bayramından sonra 2 hafta rapora ihtiyacım oluyor sadece. Sizin ona da ihtiyacınız olmaz eğer nisanda doğumunuz olursa
Mores Fatmagulkg benim de 24 Nisan. 27 şubat perşembe 32+0 oluyorum. Çalışır raporu alacağım. 8 mart cumartesi de 33+2 oluyorum çalışamaz alacağım. Seminer bitişinde 16 haftalık izni kullanmış oluyorum. Yaz tatiliyle de birleşmiş oluyor. Bu ikinci doğumum diğerinde de böyle hesaplamıştım 🌸 yine de idareyle teyitleşeceğim
aybarinannesi Ben de aktarılır diye biliyorum. 34te izne ayrıldım on beş tatil dönüşü, doğum öncesinden kalanı doğum sonrasına aktaracağım ben de. Hocamın yazdığı gibi sistem sadece canlı doğum olmasına bakıyor ve 16 hafta üzerinden hesaplanıyor
Mercan0652 aybarinannesi benimde 19 nisan görünüyor doğum 40. Hafta ama daha erken olursa sanırım bende dönemi kapatıyor muyum o zaman öyleyse çok iyi olur ya
Seyma_yldzz FatmaEser yani şuan sizinde sadece çalışabilir mi gözüküyor hocam sistemde diğer aldığınız analık izni çalışamaz raporu düşmemiş mi e devlete
020424 Geçen yıl doğum yaptım aktarılıyor kesin bilgi. 37-40 aralığında hangi haftada yaptıysan orda kalan hafta aktarıldı bir de malum bu yıl aile planlama yılı çalışan annelerin izin süresi 1 yıl olabilirmiş balon bir haber değilse umarım olursa 1 Ocak 2025 den itibaren olur
Kubra6694 Bakhelehele Hocam ben 31 Ekim de doğurdum ve bana doğum izni raporu aktarilmis şekilde çıktı ki bunu sistem otomatik veriyor zaten elle müdahalede bulunmuyorlar. Ben hatta 16*7=112 gün olarak hesapladım. Ayrıldığım günden itibaren saydım 112. Gün Perşembe ye denk geliyordu. Cuma da karne günüydü zaten (1.donem) istesem bir gün sonra daha ayrilirdim ama özel takipliydim ve 10. Günüm dolduğu için tekrar muayene ücreti ödememek icin karne gününü bir şekilde hallederim dedim o günde bebeğimin doktor kontrolü vardı hatta refakatçi izni götürdüm okula herhangi bir sıkıntı olmadı.
Mercan0652 aybarinannesi izne 32+0 da çıkılmiyor mu zaten. cumartesi 32+0 oluyorum ama kontrolüm yarın ona göre yazicak sanırım doktor rapor. Ama ultrasonda bazen iki üç gün ilerde görünüyor ona göre değişir mi bilmem.
aybarinannesi Mercan0652 hocam 32 normal olanı, siz isterseniz doktor raporu ile 37. Haftaya kadar çalışabiliyorsunuz. Çalışabildiğiniz kadar çalışıp ayrılıp aktarma yaparsanız kapatabilirsiniz gibime geldi