Seyma_yldzz FatmaEser yani şuan sizinde sadece çalışabilir mi gözüküyor hocam sistemde diğer aldığınız analık izni çalışamaz raporu düşmemiş mi e devlete
FatmaEser Seyma_yldzz düşmemiş sadece çalışabilir raporu aldığımda izin başlama tarihi değişti .yani çalışamaz raporu yok çalışabilir raporundaki izin bitiş süresi öne alındı
Kubra6694 Bakhelehele Hocam ben 31 Ekim de doğurdum ve bana doğum izni raporu aktarilmis şekilde çıktı ki bunu sistem otomatik veriyor zaten elle müdahalede bulunmuyorlar. Ben hatta 16*7=112 gün olarak hesapladım. Ayrıldığım günden itibaren saydım 112. Gün Perşembe ye denk geliyordu. Cuma da karne günüydü zaten (1.donem) istesem bir gün sonra daha ayrilirdim ama özel takipliydim ve 10. Günüm dolduğu için tekrar muayene ücreti ödememek icin karne gününü bir şekilde hallederim dedim o günde bebeğimin doktor kontrolü vardı hatta refakatçi izni götürdüm okula herhangi bir sıkıntı olmadı.
GulsenUlu Analik izni bitisi, goreve baslama tarihini nerede goruyoruz? Ben bugun calisamaz aldim 37 oldum. Dogum belgesini goturdukten sonra mi cikacak? Henuz mebbiste yok cunku 🥲 bilen biri var mi?
aybarinannesi GulsenUlu hocam müdürünüz izni kbsye eklediği zaman mebbiste görünür doğum öncesi analık izni diye, doğum yaptığınızdan sonra da doğum sonrası diye eklenecek
aybarinannesi Mercan0652 hocam 32 normal olanı, siz isterseniz doktor raporu ile 37. Haftaya kadar çalışabiliyorsunuz. Çalışabildiğiniz kadar çalışıp ayrılıp aktarma yaparsanız kapatabilirsiniz gibime geldi
Mercan0652 aybarinannesi yok ben calismayacagim zaten çalışmak istemiyorum suanlik hatta ben 3 hafta önceden rapor aldım izne çıktım 😅 32 de asıl izne cikcam şimdi onun için rapor alcam yarın işte
aybarinannesi Mercan0652 valla hocam çok az bir şey kalır herhalde çünkü son haftalarda kurban tatili de var, orayı da raporla birleştirirsiniz en kötü ihtimalle. Sağlıkla doğsun inşallah ❤️
Mercan0652 aybarinannesi Aynen rapor gerekecek bikac hafta sanırım bakalım idare etcez bir şekilde teşekkürler inşallah ☺️
deniz_shd Ftmmmm yorumumu güncelliyorum 😅 dün 38 hafta 4 günlükken doğum yaptım ve kalan süre aktarılmadi. 25 Mayıs olarak çıktı izin sürem. Niye aktarılmadi diye sorduk onu biz ayarlamıyoruz SGK tarafından otomatik olarak ayarlanıyor dediler
Ftmmmm deniz_shd Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 💐Allah Allah niye öyle oldu acaba benim ilk doğumda aktarılmıştı