Meral_63 SuEr_Tu1512 3 haftalık gitim görün medi doktor diğer hafta gel dedi gittim 4 haftalık olunca göründü beni beta hcg değerim yüksek çıktı ondan göründü çabuk dedi doktor
Meral_63 SuEr_Tu1512 sende hemen üzülme tm bi hafta geçsin gene dikkat et kendine ağır falan kaldırma dikkat sırt üstü uzan hep belin falan ağrıyor mu kasıklarin yada
SuEr_Tu1512 Meral_63 Ağır kaldırıyorum bazen ama zorunda olduğum için🤷 Belim çok ağrıyor uzanmaya çalışıyorum sürekli. Kasıklarım da 2,3 gündür ağrıyordu bugünde var ağrı. Birde göğüslerim ama en çok sol göğsüm😥
Meral_63 SuEr_Tu1512 tamam işte hamilesin gülüm ayyy Benim de öyle di evde testi bi hafta sonra yaptım sonra da sağlık ocağına kan testi yaptım baktım 3 haftalık gebeyim 🥲👶🏻sende kendini yorma dikkat et biraz daha geçsin bi kadın doğuma git
SuEr_Tu1512 Benim şuan uygulamaya göre 3 haftalık gösteriyor son adet tarihime göre. Haftaya salı kontrole gitmek istiyorum eğer adetim gelmezse
bilgemomy Kivircik01 bat 19 benimde bugün korkuyorum bende yapmaya o yüzden gecikme bekliyorum siz tekrar yaptınız mı strese de yapmak istemiyorum şimdi regl olmam ona bağlarım 🥹😅
Meral_63 Daha yeni zaten kese görünmez ama kan testinde çıkar beta hcg değerin yüksekte çıkarsa of çok güzel olur inşallah olur 🤲🏼
SuEr_Tu1512 Meral_63 Ayy inşallah çiçeğiiimm🙏🙏 Akşam acile giderim belki kan vermeye duramıyorum heyecandan🤷🤭
Meral_63 SuEr_Tu1512 çok heycan yaptım gülüm bak bide çamaşır suyu bida biraz idrarını üstüne dök köprüse vardir ben hastaneye gitmeden öyle denedim doğru çıktı pet bi bardakta ya plastik bi kapta yap once çamaşır suyu kaba koy diger kaptaji idrari üstüne dök yap haber et
Meral_63 Kivircik01 yapın inşallah vardır teste beli etmese bile kan tahlili vermeye gidin beli eder orda