Egemom07 Kivircik01 ayy ben erken gebelik testi ile reglden 3 gün önce yaptım negatif çıktı. Kaset test ile 2 gün geçikince yaptım pozitif çıktı hemde akşam yapmıştım sabah ta değil. Yarın ilk kontrol e gideceğim. Seninde vardır inşallah 🙏
Kivircik01 Egemom07 ayyy okuyunca böyle çok mutlu oluyorum kuzum 🥹🫶🏻 Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 Dilerim bende de vardır burada sevincimi paylaşırız 🥹🥰
GULLMOMMY bilgemomy an ne güzel sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah diğer ay bende bir poast açarım 🥺kürtajdan sonra 3.cu adet olacak ondan sonra inşallah olur Simdi kürtaj olmasaydım 18 haftalik olacakti meleğim 🥺
Egemom07 bilgemomy ne güzel hayırlı olsun. Ben şimdi çıktım dr dan 6 hafta ile uyumlu dedi kalp atışını da duydum rabbim herkese nasip etsin
bilgemomy GULLMOMMY canım benim olacak inşallah teslimiyetini kaybetme bende 6 ay önce 23 haftalık erken doğum yaptım bende kızımı toprağa verdim .. nasip vardır bir hikmet
Meral_63 Kivircik01 hayla adet olmadıyssan umudunu yitirme kan teseti yap sen orda çıkar gebelik teslerin yanılma payı var dikkat et kendine sen yinede belirtiler sende varsa sıkma canını