Zozan73 Bakıyorum maşallah Temmuz anneleri hep erkek saglıkla gelsin bebişlerimiz bizimde bebişimiz erkek 15+5
Seroo91 Aysenur01 benım elim. Durmuyor sureklı alıyorum bişiler kız dedı ya tamm bnm oldu dünya her sıtenın indirimini takıp edıyorm😂deli gıbı
DamlaK Bizde 17 haftalığız cinsiyetimiz erkek bi sikayetim yok çok şükür ben alısverişe basladım baya kıyafet aldım dayanamıyorum🙈☺️
esractn Kbradmrdg 17+5 ikiz 😊 hic bi sıkıntım yok cok şükür 🤲🏻 yarın detaylı ultrasona gircem inşallah oda iyi çıkar 🤗 Cinsiyetleri biri erkek diğeri kesin belli değil ama kıza benziyo dedi dün doktor 😊
Kbradmrdg esractn ayyy canım ne güzel bir duygu İnşAllah biri kız biri erkek olur görümcemin ikizleri öyle oldu şuan 4 aylıklar maşallah bir sevdiriyorlar ki sorma 😍
Yusufali esractn detaylı için erken değilmi benm 19+2 daha 2 hafta sonraya randevum ikiz kızlarım olcak ınsallah
Kbradmrdg Mucizemiz4735 bizim 15+4 bende artık hissetmek istiyorum kuzum Allahım nasip ederse erkek bizim de😍
Kbradmrdg Bzkrt1 Demir ilacını aksatma kuzum sen yinede baş ağrısı bende oluyor bi de miğdem yanıyor arada saçı çıkıyor diyorlar ama 😂 acaba erken değil mi☺️
Aryaalina Kbradmrdg canım reflü olabilir yanma falan benimde boğaz yanmam oluyordu doktorum şurup verdi zeka geriliğine kadar yol açabiliyormuş doktoruna şöyle 🙏🏻
Bzkrt1 Kbradmrdg ya saçı çıksa bile değmesi mümkün değilll hurafe onlar tamamen😊 farklı bi Demir ilacı denemeyi düşünüyorum. Şurup gibi bi alternatifi varsa mesela,çünkü hap içmekte zaten çok zorlanıyorum😏
Yasmnnn 18+3üz kızım olacak inşallah henüz hiçbir harelet hissedemedim🙈 bel ağrım oluyor hemen biraz oturdum mu ve mide yanması var malesef onun dışında pek şikayetimiz yok. 💕
Hazalonur1 Bugün 15 haftalık olduk teyzeleri hiçbir sıkıntı Yok cok şükür bugün 2 li test sonucumuz temiz çıktı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kbradmrdg Nezahatozen bende küçükten başladım canım hepsi birden alınınca ağır gelir insana yinede hem içimize siner yavaştan bende hep ortak renk alıyorum erkek demesine rağmen 😂
Nezahatozen Kbradmrdg valla artik sıkıldim ortak renkten de diyorum cinsiyet belli kiz pembe alacam erkek cikarsa giydiririrm valla diyorum