Kbradmrdg Temmuz anneleri burda mıııııı🤗 kaç haftalık oldunuz cinsiyetler belli mi ne gibi şikayetleriniz var haydi Bilgi paylaşımı yapalım🙈😍
Mucizemiz4735 Kbradmrdg 18+2 cinsiyet erkek Canım bebeğimin hareketlerini 16.haftadan itibaren az az hissettim ama kaç gündür tık yok telaş yapıyorum bende
Bzkrt1 Kbradmrdg 17+4. Erkekmiş. Tek şikayetim birkaç gündür baş ağrısı ve Demir ilacı🤮 kullanamadım onu kusturdu beni napıcam bilmiyorum☹️
Kbradmrdg Mucizemiz4735 bizim 15+4 bende artık hissetmek istiyorum kuzum Allahım nasip ederse erkek bizim de😍
Esraselcuk 18+2 hamileyim bebegım erkek hareketlerını hıssetıyorum ozellıkle cıkolata yedıgımde hızlanıyoo😍😍😍
Sevdaliza Ağustos 2 Doğum tarihimiz ama ben Temmuz ortası veya Temmuz sonu bekliyorum 😂 14+4 üz ayyy bi an önce doğsa da yüzünü görsem kime benzeyecek tontişim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ❤️❤️
RayFat Sevdaliza benimde 14+6 yakınmışız benimde 2 Ağustos tahmini cinsiyeti belli mi bizim oğlumuz olacak inşallah 😍
Aysenur01 Alışverişlere başladınız mı ben de 19. Haftadayım kendimi tutuyorum bişey almamak için kızımız gelecek inşalh
Seroo91 Aysenur01 benım elim. Durmuyor sureklı alıyorum bişiler kız dedı ya tamm bnm oldu dünya her sıtenın indirimini takıp edıyorm😂deli gıbı
ikibebeliana 17 hafta 11 nci haftaya doğru erkek dendi geçen hafta pozisyonu uygun değildi kız dendi hayırlısı 😂
Kbradmrdg Bzkrt1 Demir ilacını aksatma kuzum sen yinede baş ağrısı bende oluyor bi de miğdem yanıyor arada saçı çıkıyor diyorlar ama 😂 acaba erken değil mi☺️
Nezahatozen biz yavaştan başladık ama ortak renk almıştık zıbın takımı hastane çıkışı kendime hastanede giyeceğim hem elbise hem pijama takimi aldım uygun bulunca bi kav tane pembe şeyler almaya başladım artık dayanamıyorum haftaya çarşamba gidicez kız derse yine kesin başlıyorum 2 doktorda kız dedi ama yine de erkek derse diye korkuyorum 16+4haftaligiz
Kbradmrdg Nezahatozen bende küçükten başladım canım hepsi birden alınınca ağır gelir insana yinede hem içimize siner yavaştan bende hep ortak renk alıyorum erkek demesine rağmen 😂
Tubamsl 15+2’yiz cinsiyet geçen hafta belli oldu erkek 💙 Hiç geçmeyen bulantılarım çok şükür bitti yalnızca geceleri oluyor o da öyle aman aman rahatsız edici değil bu sabahta azıcık burun kanamam oldu bir de benim ağzımda sürekli acı bir tat var o nasıl geçecek bilmiyorum 🥺
Kbradmrdg Tubamsl ayyy aynı durumlardan muzdaripiz kuzum burun kanaması normalmiş ama benim de ağzıma acı bir tat oluyor miğdeme vuruyor saçı çıkıyor derler acaba doğru mu😂