Durulaylaylay Kbradmrdg ewet canım minik bi prensesim😇 olcak inş 🤰allah senin oğluşunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş🥰💕
Kbradmrdg Tubamsl ayyy aynı durumlardan muzdaripiz kuzum burun kanaması normalmiş ama benim de ağzıma acı bir tat oluyor miğdeme vuruyor saçı çıkıyor derler acaba doğru mu😂
Tubamsl Kbradmrdg Çok uzun zamandır var saçı daha yeni yeni çıkmaya başlamıştır diye düşünüyorum bunun sebebi değişen hormonlar ile alakalıymış ama inşallah bir an önce geçer çünkü bulanmayan midemi bulandıran bir tat 🥺
Kbradmrdg esractn ayyy canım ne güzel bir duygu İnşAllah biri kız biri erkek olur görümcemin ikizleri öyle oldu şuan 4 aylıklar maşallah bir sevdiriyorlar ki sorma 😍
Nezahatozen Kbradmrdg valla artik sıkıldim ortak renkten de diyorum cinsiyet belli kiz pembe alacam erkek cikarsa giydiririrm valla diyorum
ysmnnnn Kbradmrdg iki saat sonra 19haftalık oluyoruz🥰🤰🏼En son 16hafta da gittiğimizde kızımız olacağını öğrendik bir süpriz olmazsa kız bekliyoruz ve şimdiden pembişler alındı bile🤩2hafta sonra ayrıntılımız var
Kbradmrdg ysmnnnn ayyy çok şükür al gitsin canım😍😂 ayrıntılı ultrasonu bekliyorum bende ama biz daha 16 haftalığız 🥰🙈
Aryaalina Kbradmrdg canım reflü olabilir yanma falan benimde boğaz yanmam oluyordu doktorum şurup verdi zeka geriliğine kadar yol açabiliyormuş doktoruna şöyle 🙏🏻
ysmnnnn Kbradmrdg ilk bebiş olunca insan heves ediyor bu aylık randevularda zaman geçmek bilmiyor ben zor dayanıyorum sabırsızlanıyorum görmek için
mockingbird Sata göre 15+4 ama bebişim 10 gün ilerden gidiyo😊. Cinsiyetimizi 12.haftada öğrendik. Oğluşumuz olacak inşallah. Ben hareketlerini pazar gününden itibaren hissetmeye başladım 😍 . Gününden ilerde olmasına bağlıyorum ben. Şimdi bağırsak hareketidir diyenler olacaktır. Kronik olarak bağırsak problemi çektiğim için vücudumu çok iyi tanıyorum😁 bağırsak hareketi değil. Kesinlikle bebeğimin hareketi😍