mucizegebee 6 haftalığım ama çok heyecanlıyım kizmi erkek mi diye 🐣 hislerim erkek diyo ama bakacaz hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah
Karın Şeklinize Göre Cinsiyetiniz?
Karnım sivri 2 doktor kız dedi 1 erkek dedi detaylida kız denildi valla kız hazırlığı yaptım ama içimden hep erkek geçiyor oglumdaki gibi hamileliğim kizlarimdaki gibi değil cinsiyet tahmin sayfaları ücretli olanlar 3 de erkek demişti 😂 doğumda görcez
Demetbsts bizimde böbrek genişlemesi var ama sorun değil dedi kız bebek
Anonymouse mide bulantım sence normal mi hep limon erik yiyesim geliyor erikte yok bu mevsimde
Emine-tuncfu Hayırlısı olur inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Anonymouse erkek karnım top gibi yuvarlak bence doğru değil
Anonymouse top gibi karın ile kızım oldu. Bu karın yapısı ile cinsiyet bağdaşmasının ben de olmadığını gördüm.
Emine-tuncfu bu kadar ifadeye ben de merak ettim kızınız mı oğlunuz olacak acaba?😄
Meraklianne74 benim gibi hafif kilolu anneler nasıl anlaycak göbekten kızmi erkek mi 😅zaten göbemiz var
Hellobeybii hamilelik başında canınız turşu vs ekşi şeyler çekti mi kız çocukta ? benim aşırı çekiyor
Anonymouse kızımda yuvarlak oğlumda sivriydi bence doğru ☺️
Anonymouse uyuyor evet sivri 💙
Anonymouse benim oğlumda sivriydi karnım
Anonymouse evet bend etutuyor erkek karnı top gibiyim.
- Düzenlendi
Anonymouse Sivri kız bekliyorum 😍🌸 Gören herkes erkek diyor 37 haftalığım daha da sivrileşti
Anonymouse 3 gebeligimde aynıydı 2 oğlum 1 kızım var
Anonymouse Oğlum oldu karnım yuvarlak top gibiydi. 🩵🥹
Ya benim kızım olcak ama erkek göbeği gibi aynı 8 aylık olduk bu arada 😂
Anonymouse Benim kızım olacak top gibiyim 😅