• Gebelik
  • Karın Şeklinize Göre Cinsiyetiniz?

Ya benim kızım olcak ama erkek göbeği gibi aynı 8 aylık olduk bu arada 😂

Meral_63 Tabi ki normal mide bulantısı olması ama limon yemek biraz sıkıntı olabilir deniyor

Anonymouse 9. Ayımdayım karnım en başından beri top gibi arkadan ve tam önden bakıldığında asla hamile gibi durmuyorum hiç çok yukarıda bir karnımda olmadı ama bebeğim kız 🌸🎀 hurafelerin hiç biri uymuyor bize

busebasaran06 aksine ben hep turşucuydum hamileliğin başında tiksinir oldum tatlı yiyordum oğlum olacak sandım ama kızım oldu.

Anonymouse benim ikinci gebeliğim ikisinde de tutmadı 😁 ilkinde yaşlılar doktor pipisini kordon sanıyodur bu göbek kız olamaz dedi doğuma kadar 😁 şimdi yine kız ve yine sipsivri 😁

busebasaran06 hamile olmadan da çekiyordu😃 turşuyu hep çok sevmişimdir, evet başlarda da ekşili ve tuzlu çekiyordu şuanda da ekşili portakal mandalina vs çok yiyorum sulu sulu canım onu çekiyor. Normalde hiç tatlı yemem ama 6.aydan sonra tatlı istemeye de başladm😂

Anonymouse Bu tanım bana pek uymadı 😂 Bence vücut yapısı ile alakalı benim belim incedir 👀 karnımda sivriydi. Görenler erkek mi diye soruyordu. Prenses bir kızım oldu 🌸🍀🐣👼🏻🙏🏻🥰

Benim erkek ve yuvarlak aşağıda karnım

Anonymouse ilk hamileligim sivriydi erkekti. 2. Hamileliğim yuvarlak yine erkek. 🤷🏻‍♀️