ozmerd dünyamı bilmiyorm ama medical palace tavsiye ederim ❤️

ozmerd evet gerçekten olumsuz konuşmalar çok fazla. Biz zaten olumlu şeylere hasret kaldık yani devamlı bı durumun en kötüsünü düşünerek yola çıkıyoruz bu da bizi çok yoruyor. Ama şunu farkettim ki bu sadece Züleyha hocada değil bir çok kadın doğum doktoru böyle

ozmerd ben ords dogurdum yemekleri falan odaları çok iyi otel gibi ben tekrer ords dogurcam tek korkum genel yapmıyorlar orda

Zynp5338 öyle kesinlikle bende ilk zuleyha hanıma gitmiştim cok sert üslubu vardı bir daha gitmedim şimdi eda hanıma gidiyorum syestemden dünyama geçti

ozmerd bilemiyorum elektrik al almamış olabilirsiniz ben ilk aylardan itibaren doğuma kadar gittim başlarda bana da öyle gelmişti ama bir süre sonra çok pozitif bi insan olduğunu gördüm

s-arl bana genel yapmışlardı kasılmalarım çok olduğu için spinal kesmedi ağrılarımı

Şehir hastanesi

s-arl şehir hastanesinde en çok şunu merak ediyorum. Ameliyathaneye girmeden sancı çekiliyor ya onu tek başımıza mı çekiyoruz refakatçimiz olmuyor mu yanımızda. Bu arada başlık dünyam hastanesi ile ilgili ama şehir hastanesi adı geçince yazmak istedjm Kusura bakmayın lütfen konuyu açan hanımefendi 🌸

ozmerd Bende orda takipliyim Martin başlarında doğum olacak nasipse acayip tedirginim zaten topuk kanı aşı falan sürekli bşyler yazıyorlar bu konuda,, acaba doğunca alıp bizden habersiz aşı yaparlar mı vallahi düşün düşün kafam ağrıdı

Ranni odalarının asla özelden farkı yok ben çook memnun kaldım her konuda🌸

gkklllpppp11 doktorum 39 haftaya kadar bekleyelim dedi. Yani doğumun tarihini bilemiyoruz ki bebeğim daha erken gelmek isterse bize hastane yolu görünür tabiki. Şuan 35+6 dayım

gkklllpppp11 özellikle hemşireleri uyarmalisiniz aşı istemiyoruz diye zaten sizden imza almaları gerek yani eşinizden. Size sormadan asi veya topuk kanı alamazlar. Alırlarsa usulsüzlük yapmış olurlar.

gkklllpppp11 ben topuk kanida alınmasın diyeceğim çünkü zaten 4 gün sonra sağlık ocağında topuk kanı alacaklar. Bebeğimin 2 kere acı çekmesine dayanamam. 1 kere yeterli bazıları 3 kere bile alıyor yazık yani

Begonvil15 hiç sorun değil bende merak ediyordum 🌸🩷