Eyseca crazyymom oğlumun sınıf arkadaşı elvin ayza ikisini bir arada söyleyince tek isim gibi çok havalı oluyor çok begeniyorum
Balllimmm mucizegebee bende 29. Haftadayim bizde isim bulamadik henüz bı oğlum bı kızım daha var. Kızımın adı Azra onunla uyumlu olsun istiyorum ama hep aynı isimlerinduymaktan gına geldi.
Necc86 Bende modern diye ağza kolay telaffuz edilemeyen isim düşünmüyorum. Tek isim kız olursada erkek olursa da. İlk çocuğum kız Gökçe adı 2. Kız olursa Defne erkek olursa Umut🥰
Vildan8891 Şükür haftalar öncesinden hazır 25 olduk. İçimize sindi eşim bişey demiyor zaten nasipse Minel🩷 olucak kızımızın adı.
yeldanurr mucizegebee bizde eşimle çok kararsızdik bir türlü içimize hiç biri sinmiyordu ama bugün karar verdik belki sizede fikir olur🙃 Mihra koyucaz ama yanına ikinci kısa bir isim arıyoruz 😍
Mihaye25 mucizegebee isim konusu cok Zor benim icinde ama kiz ismi cok var bende ☺️ Eflin Efnan Ebrar Alya Arya Berrin Sarya Lavin Lorin Beray Meyra Dalya Zerrin Hira Rana
Beybisiiiii mucizegebee kız ismi aslında erkeğe göre daha kolay bulunuyor ama inssn acabalarla kalıyor😂 Efnan Mihra Zeynep elif Ebrar
Mey58 crazyymom ayva diye dalga geçerlee bence acı ama gerçek başka bir isim düşünün nacizane tavsiyem
Mey58 Pollymomy şu elay ismine anlam veremiyorum bir türlü ismim ela sanki birisi ismimi yanlış yazmış gibi hissediyorum her gördüğümde ve hiç hoş gelmiyor bence kulağa tabiki tercih meselesi