Kızımıza isim bulamıyoruz
Mey58 beğeniler farklı olabilir. yükseliş anlamina geliyor. Yeni duyulan bir isim zaten.
Melin de o isme yakın düşünürseniz eğer
Benimde kızım olacak ecre koyacağım inşallah anlamıda çok güzel çok bilinmiyor en azından herkes aynı isimleri koyup duruyor ☺️
Cinsiyetimiz kız olsaydı isim kesin Bade olcaktı 🫶🏻🥹
mucizegebee Merhaba, biz de bugun son kararimizi verdik ipek elif olacak kizimizin ismi size de fikir olmasi amacli paylasmak istedim. Listemde begendigim birkac isim vardi, inci, ayliz, melek, alya, ilay, mihra, aylin ben bu isimleri begenmis ve kaydetmistim ama ipek ismini istedigim icin digerlerini eledim. Saglikla gelsinler insallah💗
mucizegebee bizim cok garip ki oglumuz olsaydi ismi sevgili oldugumuzdan donemden itibaren belliydi kizimiz olcagini ogrendigimizdede hic zorlanmadık şukur ben hep Zeynep ismini cok begenmistim cok hosuma gidiyordu esiminde hosuna gitti esimle ikimizin ismime bas harfine yakin bir kiz ismide aradık Zeynep Yade🩷 koymaya karar verdik ne kadar dusunurseniz ayrintili o aekilde isin icinden cikilmiyor allah yardimciniz olsun ama mihra duru ismini de dusunebilirsinz
Vildan8891 bu isim edat gibi bişey anlamı yok tek başına
Acelya11 anlamı var tabiki araştırdım cennetteki inci tanesi
mucizegebee Serra 🌸
mucizegebee
En baştan beri hep hayalim kızıma Meva ismi koymaktı çok şükür nasip oldu ☺️ 2. Yi bekliyoruz eğer kız olursa onu da Şura koymak istiyorum ama diğer alternatiflerimiz de bunlar 💐
Mihri
Sare
Şura
Vera
Ecmel
Yüsra
Hüma
- Düzenlendi
mucizegebee biz de oğlan olursa ismini hazırladık, kız olursa belli değil ama aklimizdaki isimler; Ece, İnci, İpek, Ayşe, Neşe 😊 bir de yeğenimin adını çok beğenirim, Melek 🥰 eğer Melek in adı Melek olmasaydı, bizim bebiş kızsa adı Melek olurdu😄
Vildan8891 daha neler kim uyduruyor bunları bu bir isim değil ek edattır arapçada ve hiçbir mana içermez sadece den dan anlamı vardır inci tanesi falan diye birşey yok dine abuk sabuk şeyler sokmayın
Acelya11 sizinle muhatap olamicam kusura bakmayın.
Vildan8891 çok iyi olur dini alet etmeyin yeterli 🙂
mucizegebee ben isimde klasikçiyim, her yere yapıştırdığım 🙈 kız isim listem belki size de fikir olur 😀
- [ ] Gülce
- [ ] Bahar
- [ ] İpek
- [ ] Elif
- [ ] Neşe
- [ ] Zehra
- [ ] Feray
- [ ] Ayça
- [ ] Nisa