• isimler
  • Kızımıza isim bulamıyoruz

crazyymom
Zeynep yoksa çevrenizde çok güzel isim hem modern hem dini anlamda çok güzel modası hiç geçmiyor her yaşa uygun

Mey58 beğeniler farklı olabilir. yükseliş anlamina geliyor. Yeni duyulan bir isim zaten.

Ada1111 teşekkür ederim öneri için 🌸 yeğenimin adi zeynep duru 🤍

Benimde kızım olacak ecre koyacağım inşallah anlamıda çok güzel çok bilinmiyor en azından herkes aynı isimleri koyup duruyor ☺️

mucizegebee Merhaba, biz de bugun son kararimizi verdik ipek elif olacak kizimizin ismi size de fikir olmasi amacli paylasmak istedim. Listemde begendigim birkac isim vardi, inci, ayliz, melek, alya, ilay, mihra, aylin ben bu isimleri begenmis ve kaydetmistim ama ipek ismini istedigim icin digerlerini eledim. Saglikla gelsinler insallah💗

mucizegebee bizim cok garip ki oglumuz olsaydi ismi sevgili oldugumuzdan donemden itibaren belliydi kizimiz olcagini ogrendigimizdede hic zorlanmadık şukur ben hep Zeynep ismini cok begenmistim cok hosuma gidiyordu esiminde hosuna gitti esimle ikimizin ismime bas harfine yakin bir kiz ismide aradık Zeynep Yade🩷 koymaya karar verdik ne kadar dusunurseniz ayrintili o aekilde isin icinden cikilmiyor allah yardimciniz olsun ama mihra duru ismini de dusunebilirsinz

mucizegebee
      En baştan beri hep hayalim kızıma Meva ismi koymaktı çok şükür nasip oldu ☺️ 2. Yi bekliyoruz eğer kız olursa onu da Şura koymak istiyorum ama diğer alternatiflerimiz de bunlar 💐
      Mihri
      Sare
      Şura
      Vera
      Ecmel
      Yüsra
      Hüma

mucizegebee biz de oğlan olursa ismini hazırladık, kız olursa belli değil ama aklimizdaki isimler; Ece, İnci, İpek, Ayşe, Neşe 😊 bir de yeğenimin adını çok beğenirim, Melek 🥰 eğer Melek in adı Melek olmasaydı, bizim bebiş kızsa adı Melek olurdu😄

Acelya11 evet google de isimlerin anlamları yanlış önce ismin kökenine bakıp o dilde ne anlamda diye bakmak lazım çok yanıltıcı sadece googleye bakmak
      Peygamber efendimiz de çocuklarınıza güzel isim koyun buyurmuş o yüzden isim çoook önemli

ozmerd öyle ama bazılarının umrunda değil ben olsam teşekkür ederdim anlamsız bir isim olduğunu söylediği için ama yok ben suçlu oldum 🤣

mucizegebee ben isimde klasikçiyim, her yere yapıştırdığım 🙈 kız isim listem belki size de fikir olur 😀

• [ ] Gülce
        • [ ] Bahar
        • [ ] İpek
        • [ ] Elif
        • [ ] Neşe
        • [ ] Zehra
        • [ ] Feray
        • [ ] Ayça
        • [ ] Nisa