Tubi545 mucizegebee beni yeni isimleri pek beğenmiyorum herkesin koyduğu isimler ayni. Bizde kız evlat bekliyoruz Nilüfer koyacağız nasipse eğer farklı olsun istiyorsanız ya da sultan isimleri olabilir. Mihrişah, Neslişah,hüma,Mihra gibi
Kokusuburnumda mucizegebee bende bugün 26. Haftaya girdim kız olursa isim kolay buluruz derdim hep kendi çocuğun söz konusu olunca öyle olmuyormuş onu anladım sanki sonsuza kadar isim bulamayacakmış gibi bi kararsızlık var 🙄
Mey58 Pollymomy şu elay ismine anlam veremiyorum bir türlü ismim ela sanki birisi ismimi yanlış yazmış gibi hissediyorum her gördüğümde ve hiç hoş gelmiyor bence kulağa tabiki tercih meselesi
Kikiriki mucizegebee nasıl bir isim arıyorsunuz acaba. İdil, Kardelen, Eftelya, Leylim de benim sevdiğim isimler. Sağlıkla doğsun inşallah 🩷🙏🏽
Nutella- Benim bir kızım var Sare, ikinci kızım gelecek akrabamız koymasaydı Ela koyardım kesinlikle hem sade hem güzel hem de ta bir kız ismi 🌸
Bnguuu_102 mucizegebee hande Hanne Zühra Zühre Bala Meva Esma İmara Şifa Asude Sare Sara Meryem Ecmel Kız olsaydı bebeğimiz Ecmel bala Ecmel sare İnci sare Vardı fikrimizde nasip olmadı size öneri oksun beğendipiniz olursa yazarsanız mutlu olurum 😊
Mervecimmm mucizegebee 35. Haftadayız hala ismi netleştiremedik. Ben netim aslında ama babasına beğendiremiyorum
mucizegebee @ekink Ceylin ismi kanayan yaram 🥺 hamileliğimin başından beri cinsiyeti bile bilmiyorduk kızımız olacak adı ceylin olacak diyorduk anlamını çok başka biliyorduk detaylı araştırınca yengeç yuvası olduğunu öğrendik eşim koymam göz göre göre dedi o gün bugündür hiçbir isime ne yaptıysak ısınamadık
Bnguuu_102 mucizegebee zühre veya zühra ikisi de güzel ve duyulmamış isimler ben de beğeniyorum arapça da çoban yıldızı demek 😌 inci de meva ismiyle çok yakışıyot eğer iki isim düşğnürsen inci meva güzel oluyor belki kızınızın isim teyzesi olurum çok sevinirim 🥰🥰😊
Ebrugunesss mucizegebee bende aynı 20 haftalık hamileyim aklımda bükre ismi vardı çok istiyordum koymak ama anlam bakımından güzel bi isim olmasını istiyorum bükrenin pek bi anlamı yok sabaha karşı, erken vakit demekmis o yüzden başka isim arıyorum ama yeni isimleri hiç beğenmiyorum bi yandan da bu isim içimde kalacak gibi hissediyorum kararsızım 😆
mucizegebee @Bnguuu_102 inci ismi hoş ama eşimin akrabasının ismi 😊 birde tek isim düşünüyorum, eşime söyleyeceğim bu isimleri bakalım ne diyecek