mucizegebee zühre veya zühra ikisi de güzel ve duyulmamış isimler ben de beğeniyorum arapça da çoban yıldızı demek 😌 inci de meva ismiyle çok yakışıyot eğer iki isim düşğnürsen inci meva güzel oluyor belki kızınızın isim teyzesi olurum çok sevinirim 🥰🥰😊
Kızımıza isim bulamıyoruz
Kızım olsaydı kesinlikle Şifa koyacaktım belki beğenen olur
- Düzenlendi
@Bnguuu_102 inci ismi hoş ama eşimin akrabasının ismi 😊 birde tek isim düşünüyorum, eşime söyleyeceğim bu isimleri bakalım ne diyecek
30+1 deyiz kızımızın ismi Alya olacak inşallah 🥰
mucizegebee bende 29. Haftadayim bizde isim bulamadik henüz bı oğlum bı kızım daha var. Kızımın adı Azra onunla uyumlu olsun istiyorum ama hep aynı isimlerinduymaktan gına geldi.
Bende modern diye ağza kolay telaffuz edilemeyen isim düşünmüyorum. Tek isim kız olursada erkek olursa da. İlk çocuğum kız Gökçe adı 2. Kız olursa Defne erkek olursa Umut🥰
mucizegebee ben 28deyim derin olarak karar verdik saba da fikir olsun
Şükür haftalar öncesinden hazır 25 olduk. İçimize sindi eşim bişey demiyor zaten nasipse Minel🩷 olucak kızımızın adı.
@Vildan8891 minel de güzelmiş sağlıkla kolaylıkla gelsin😊
mucizegebee bizde eşimle çok kararsızdik bir türlü içimize hiç biri sinmiyordu ama bugün karar verdik belki sizede fikir olur🙃 Mihra koyucaz ama yanına ikinci kısa bir isim arıyoruz 😍
@yeldanurr mihra ismini eşim istemedi çok kibar bir isim😊
mucizegebee Nisa🧚🩷
@2424aa görümcemin kızının adı
mucizegebee ya şansa bakk 🤭🤭
- Düzenlendi
mucizegebee Mira, Miray, nehir, Asel, Aden , Bade 🩷🥰
mucizegebee isim konusu cok Zor benim icinde ama kiz ismi cok var bende ☺️
Eflin
Efnan
Ebrar
Alya
Arya