deletedmom43191 fatma4136 dalga geçiyor heralde ya yağ cozucunun kokusunuda mi almamış bide çoğu yağ cozucunun rengi farklı oluyor
Glhayat_54 Kız ne acili bosver otur tv karşısında mısırınıda al otur ye 😏😏 Karnındakide artık Allaha emanet !!! Öyle posta böyle cvp kusura bakma!!
AnayimBenAna_ sevvalnur12 ne işin var acilde otur boşver. Hayır yani şişede yağçözün ne işi var Allah akıl fikir versin gerçekten. Sana kızılmasımı önemli karnındaki bebekmi ? Ne kadar sorumsuz insanlarsınız ya hayret ediyorum gerçekten bazen..
deletedmom43191 AnayimBenAna_ dalga geçiyor resmen kokuyuda mi almamış bide yagcoz renkleri farklı oluyor suya Benzer olan varmı ki
AnayimBenAna_ deletedmom43191 valla hiç şeffaf şişeye koyup bakmadım bilmiyorum deterjan dediğin şişesinde durur zaten..
GizeemArslaann Hadi su zannettin ilk yudumu içtin ikinciyi nasıl içtin onu hiç anlayamadım ben. Niye bilmiyorum ama bu post tamamen saçmalık geldi bana. Hiç ama hiç inandırıcı değil
Busrasisman Bir kere sizin suyunuz ve deterjanınız aynı yerde mi duruyo ne kadar saçma bişey eşiniz kızması çocuğunuzdan önemliyse gitmeyin oturun evde
Egemom07 sevvalnur12 dr a gitmelisin ama illa da korkuyorum gitmem diyorsan 114 zwhir danışmayı ara sor seni bilgilendirsin.
Musilk-1 sevvalnur12 doktora gitmen lazım bundan sonra da temizlik malzemelerini şişelere koyma her zaman tehlike ve ortalarda bırakma cocugun olacak senin
edacnr96 Dalga geçiyor bence yazan kişi, dalga değilse de Allah doğacak çocuğuna yardım etsin kendisine kızılmasını çocuğundan daha çok önemsiyor
deletedmom43191 edacnr96 yani yağ cozucunun ağır kokusu var sonuçta dalga geçiyor tabi millet kendine eğlence arıyo
Sonnenfrau sevvalnur12 bu yağ çözücü nasıl su sisesine giriyor hanımefendi? Ben bunu hiç bilmiyorum açıkta satılan yağ çözücü ise zaten kesinlikle koşarak hastaneye git eşim bağırir kızar mizar deme yani git
aycinelizsmom Burda canı cif yağçöz çekenler vardı ya deterjan aşeriyorlardı, onlardan biri bu hayali gerçeğe dönüştürmüş diye yorumladım…. İlk yudumda deterjan olduğunu anlamayıp 2.yudumu almış olamaz çünkü 🥲
mucizemom8 sevvalnur12 bunu şaka amaçlı açtığınız düşünüyorum yoksa hem 28 haftalık gebe olup hem de bu soruyu buraya sormanız çok şaşırtıcı yağ çözücü kokusunu da mı anlamadiniz içten içtiniz acile gitmelisiniz eşiniz kızması bebeğinizin sağlıklı durumun dan daha mı önemli ?