sevvalnur12 Acil bakın çok az yağ çözücü içtüm 28 haftalık gebeyim 1 2 yudum anca bolca yoğurt ayran içtim birşey olur mu eşime desem çok kızar acile gidiyim mi
Fatmadmr37 sevvalnur12 yağ çözücü cok fazla kimyasal içeriyor zaten 1 2 damla olsa belki neyse dicem de 1 2 yudum da fazla geldi. Gecikmeden doktora gidin riske atmayın lütfen.
sevvalnur12 Esma006 yanlışlıkla şişeye koydum su zannetim unutup içtim şimdi ayran içiyorum ama 2 yudum bile almamışımdır
sevvalnur12 Mrvsmt2502 giymek istiyorum da eşime dersem bana çok kızacak sorumsuz bulup hep bağıracak kaçta edecek yanlışlıkla su şişesindeymiş içtim 2 yudum anca içtim
Esma006 sevvalnur12 bencede acile gidin çünkü gebesiniz sonuçta olmasanız birşey olmaz kusar eder çıkardı
deletedmom43191 sevvalnur12 bunu nasıl becerdiniz cidden acile gidin tabi zehirlencekmisiniz bebeğe zarar mı vereceksiniz acile gidin hemen
Fatmadmr37 sevvalnur12 kızarsa kızsın bebeğinize bir şey olsa peki daha çok kotu olmayacak mi durum hamile olmasanız bile çok tehlikeli yogurt yemekle olmaz beklemeyin lütfen eşinize söyleyip acile gidin. O değil içerken kokusu burnunuza hiç mi gelmedi kimyasal kokar zaten buram buram.
esrasavas sevvalnur12 hamilesiniz bunun şakası olmaz lütfen hastaneye gidin hem kendiniz hem bebeğiniz icin
Alya05 sevvalnur12 vala bacımsu buraya yazacağına acile koşsan daha iyi olmaz mı tabi yinede sen bilirsin
dumancagla sevvalnur12 Allah korusun bir zarar verir bebeğe acile git kızarsa kızsın dönülmeyecek bir duruma girersiniz daha kötü olur kokusu bile insanı tıkıyor sen birde içmişsin git acile
fatma4136 hem yag cozucu iciyorsunuz ve buraya soruyorsunuz acile gideyim mi diye acile git demis bir suru insan ona ragmen esim kizar diyorsunuz kizarsa kizsin kendi evladinizin sagligindan onemlimi burda vakit kaybedeceginize acile gidin!!!!!
deletedmom43191 fatma4136 dalga geçiyor heralde ya yağ cozucunun kokusunuda mi almamış bide çoğu yağ cozucunun rengi farklı oluyor