deletedmom43191 Liddle_mom olabilir elbette yani suan uzanıyorum ağrım var biraz önce yemek yaptım etrafı toparladim falan yine ağrı vardı pazartesi doktoruma dicem bi açıklık kontrolü yapsın çünkü ilk defa başıma geliyor bu ağrı diğer gebeliklerimde olmamıştı
Liddle_mom deletedmom43191 öğrenince yazarsan sevinirim canım ya benim kontrolüm haftaya çünkü merak ediyorum
deletedmom43191 Liddle_mom tamam pazartesi günü uyanıp kahvaltı edip gidicem 10 11 civari tahminen giderim ben unutursam sen bana özelden yaz canım 🥰
Pelnztrk deletedmom43191 ay benimde öyle hele uzun süre yatınca bian kalkınca oralarım çok ağrıyor sonra geçiyor tabi ama bu hamileliğimin 20.haftasından beri var sanırım bu ara daha da sıklaştı rahim büyüyor ondan sanırım
deletedmom43191 Pelnztrk hiç bilmiyorum ama rahim büyümesi öyle aşağı bölgeye ağrı yapmaz ya zannetmiyorum karın kasık ağrır da kemikler niye ağırsın
tazeannesese Pelnztrk benim de dünden başladı bikini bölgesinden başlayıp kuyruk sokumunun oraya kadar ki kemiklerim ağrıyor kalkınca sağa a sola dönünce yürüyünce ama uzaninca geçiyor 21 haftalık Çarşamba detaylı ultrason War onu bekliyorum
Marsilyasabunu deletedmom43191 of benim erken haftalardan veri var 28+3 oldum doktora sordum bebeğin yaptığı baskıdan dedi hem ağrıyor hem kütürdüyor dönerken sanırım kaşığımı bacağıma baklayan eklemler kütlüyor sürekli
Cicek_bahcesi History5 yürüyünce hemen bi ağrı ve belimde tutulma oluyor oturduğum yerden kalkamıyorum
Tutaste_ deletedmom43191 formu senin gıbı kullanan biri daha vardı herseyş soran ahahah burdaysa selam olsun
deletedmom43191 Tutaste_ bunu söyleyen 3 üncü kişi oldun benim forumda olmam kime ne zarar veriyor ki anlamıyorum kimseye bulaşmıyorum etmiyorum rahatsız mı oluyosun benden ve ayrıca ben çok post açmıyorum herseyi sormuyorum ilk kez böyle bir postum oldu
Tutaste_ deletedmom43191 kız manyakmısın ne rahatsız olcam kaynanasını soranda var senın gibü derdüni anlatanda. Bu forum ondan var atarlanma hemşona😀
deletedmom43191 Tutaste_ atarlanmiyorum herkes sürekli aktifsin diyo kafa dağıtmak için mecbur burdayım yoksa gerçek hayatta kafayı yerim büyük oğlum insanda akıl sağlığı bırakmıyor çünkü
Tutaste_ deletedmom43191 millete ne İnternet paranı onlarmı veriyomuş her dönemde var boylelwri demekki