Selçuk doğan a gidiyorum şimdilik memnunum
Adana medline hastanesi
Aysefee ona söyleyin Ayşe Menemencioğlu dedi ki sizin için çok güvenilir gönül rahatlığı ile gidilebilir sonsuz güvenebilirsiniz rahatlıkla ulaşılabilir çok bilgilidir sadece Ayşe hocayı dinlemen yeter o birşey olduğu zaman söyle zaten çok sakindir çok pozitiftir bir kere herşeyi çok tatlıdır lütfen yerime çok çok selam söyleyin bitanedir o hiç endişe duyma canım bizim kendi ailemizden 3 kişi gitti ona önemli olan sağlıklı olması bebişlerin♥️ Maddiyatın önemi yok
Aysefee inşallah canım🤲🏻☺️
Yilmayse balinannesi20 çok çok memnun kaldım öyle naif bir doktor ki içim çok rahat ayrıldım yanından,kendisini de herkese tavsiye edeceğim
Aselmira bende selçuk dogan kaç haftalıksınız☺️
3 ay sonra
balinannesi20 merhaba memnun kaldiniz mı ayrintilida ne kadar sürdü ve ne kadar ödediniz şimdiden teşekkür ederim 🙏
- Düzenlendi
Esm_Nzm 20 30 dk kadar sürüyor 450 tl ücreti bende ayşe hanıma yaptırmıstım ıyiydi yani memnun kalmıştım
😊
😊
Esm_Nzm evet çok memnun kaldım ben sormadan her ayrıntısını kendi anlattı sanırım yarım saat sürdü bebeğin o anki hareketliliğin göre süre değişebiliyor ☺️
Damlaamine peritanoloji değilmi bakan radyoloji değil. peki farklı bir ultrason makinasıyla mi bakıyor yoksa her zaman baktığı ultrasonla mi
balinannesi20 peritanoloji değilmi bakan radyoloji değil. peki farklı bir ultrason makinasıyla mi bakıyor yoksa her zaman baktığı ultrasonla mi
Esm_Nzm ben medlineda başka doktora gidiyordum o yüzden Ayşe Hanım normal muayenelerinde neyle bakıyor bilmiyorum ama girdiğimde 2 cihaz vardı biri siyah beyaz baya tuşlu diğer ultrasonlardan farklı diğeri de 3 boyutlu ultrasondu🤔
bir ay sonra
balinannesi20 peki memnun kaldınız mı detaylı yı Ayşe hanım iyi yapıyor mu sizce
Damlaamine peki detaylı da video resim veriyor mu Ayşe hanım
24 gün sonra
Esm_Nzm bana göre iyiydi canım her şeyini tek tek kontrol etti tıbbı terimlerle söylediği için tabi çoğunu anlamadık 🤭 sonra renkliyle baktı ve kızımın ilk renkli fotosunu vermişti☺️