Adana medline hastanesinde Ayşe parlakgümüş e giden var mı arkadaşlar memnun musunuz
Adana medline hastanesi
Aysefee ayrıntılı ultrason için gitmiştim çok tatlı bir doktor ama muayene ücreti çok pahalı 🙈
balinannesi20 evet biraz pahalı az önce randevu aldım 250 tlymiş hayırlısı artık umarım memnun kalırım
Aysefee gebeliğiniz riskli falan mı o doktoru seçtiniz🤔
balinannesi20 riskli olduğu için değil de aklımda bazı sorular var riskli gebelik doktoru olduğu için de tercübeleriyle beni aydınlatacağını düşündüm,sadece riskliye bakıyor diye bişey yok galiba
Aysefee ben Medline Ahmet riza taze ye gidiyorum cnm memnunum
Aysefee yok canım herkese bakıyor bende Sevgi hanıma gidiyorum hem sgklı olduğu için muayenesi uygun hemde Ayşe Hanım gibi çok tatlı bir doktor ☺️
balinannesi20 bakalım bugün 3 te randevum var umarım sorunsuz geçer🙏🏻😌
Selçuk doğan a gidiyorum şimdilik memnunum
Aysefee ona söyleyin Ayşe Menemencioğlu dedi ki sizin için çok güvenilir gönül rahatlığı ile gidilebilir sonsuz güvenebilirsiniz rahatlıkla ulaşılabilir çok bilgilidir sadece Ayşe hocayı dinlemen yeter o birşey olduğu zaman söyle zaten çok sakindir çok pozitiftir bir kere herşeyi çok tatlıdır lütfen yerime çok çok selam söyleyin bitanedir o hiç endişe duyma canım bizim kendi ailemizden 3 kişi gitti ona önemli olan sağlıklı olması bebişlerin♥️ Maddiyatın önemi yok
Aysefee inşallah canım🤲🏻☺️
Yilmayse balinannesi20 çok çok memnun kaldım öyle naif bir doktor ki içim çok rahat ayrıldım yanından,kendisini de herkese tavsiye edeceğim
Aselmira bende selçuk dogan kaç haftalıksınız☺️
3 ay sonra
balinannesi20 merhaba memnun kaldiniz mı ayrintilida ne kadar sürdü ve ne kadar ödediniz şimdiden teşekkür ederim 🙏
- Düzenlendi
Esm_Nzm 20 30 dk kadar sürüyor 450 tl ücreti bende ayşe hanıma yaptırmıstım ıyiydi yani memnun kalmıştım
😊
😊
Esm_Nzm evet çok memnun kaldım ben sormadan her ayrıntısını kendi anlattı sanırım yarım saat sürdü bebeğin o anki hareketliliğin göre süre değişebiliyor ☺️