Basakparlar bu akşam sebzeli bulgur pilavı brokoli karnabahar haşlaması ve bir kase yoğurt yedim. Sabah kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yeşil biber salatalık peynir veya kaşar yiyorum gün içinde ceviz fındık badem yiyorum süt veya kefir içiyorum bir portakal bir elma yiyorum akşam da 7 den sonra birşey yemiyorum yemeyincede bebeğim beslenemez diye korkuyorum iştahım çok açık zaten karnım acıkinca yemeyince bebeğime birşey olur gelişemez düşüncesi oluyor. Bazen canım çikolata cips ne bilim kek börek çekiyor ama felaket şekilde çekiyor yiyorum ama bir iki dilim doyarcasina değil bu şeker konusunu kafama takıyorum uyuyorum uyanıyorum aklımda doktorada gittim unsilin vs yazmıyor dikkat et yeter diyor 150 üstü olunca yazıyoruz Diyorlar 😭 ben böyle düşüncelerle napcam bilmiyorum ilk gebeliğim 6.haftasinsa kaldı gelişmediği için kalp atisida oluşmadı kendiliğinden de düşmedi hastanede yattım 1 gece ilaçla düşük yaptırdılar. Bu hamilelegimde hep korku hep panik oldum ilk zamanlar 14.haftaya geldim çok şükür ama siz bana sorun az belim Ağrısa hala korkuyorum hemen napmam gerek bilmiyorum bu bebek benim herşeyim anam babam kardeşim acılarımı unutturacak bana umut olacak 🥲 bana dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş