Anonimanonim Dilekulgtt ağırlaşmaya başladım canım ya haftamız aynı seninle hatırlıyosundur Gece uykularım çok zorlaştı sürekli wc ihtiyacı sonra sağa sola dönme rahat yatamama vs Bi de bu aralar ayrı bi şişkinlik midem acıyor karnım ağrıyor acıyor
Dilekulgtt Anonimanonim evett arada denk geliyorduk postalardan 🥰 bende öyle saga sola dönemiyorum zor dönüyorum mide yanmam oluyo bebek hareketleri bazen can yakıyor dinleneyiö diyorsun hop kıpır kıpır oluyorlar 🤣 akşamları ayak şişmesi oluyor bide bazen ateş basıyor
DENIZ_55 Dilekulgtt ay hiç sorma berbat geçiyor bu arada bana dusmedi yazın tesadüf üzere gördüm bu ara bide vajinala baskı agri olmaya başladı sendede varmi normalmi acaba benmi evham yapıyorum muaneme var daha acile de gitmek istemiyorum
DENIZ_55 Dilekulgtt evet hep baş aşağı diyordu suan iyiyim ama bi ara acayip oluyor eşimde dedim annemede sancim yok ama vajinam çok ağrıyor neden bilmiyorum onu anlamadım dedim sancim olsa giderim acile ama sancim yok vajinam niye ağrıyor acaba büyüdüğü içinmiş diye düşünmüyor değilim 😵💫🥴
DENIZ_55 Dilekulgtt aynen benimde öyle oluyor sancim çok şiddetli olmayınca takmıyorum sadece taktığım vajina ağrısı beni mahvediyor bazen yürüyemiyor bide benim bebis 2 hafta önde gidiyor belki Buda etki bilmiyorum işte yatıyorum mümkün olmadıkça kalkmıyor
Dilekulgtt DENIZ_55 enfeksiyon yok değilmi benimde bazen oluyor vajina agrım ya rahim büyüyor dediğin gibi
DENIZ_55 Dilekulgtt yok çok şükür enfeksiyonum cnm insan ister istemez endişeleniyor bide biz geçen sene erken doğum ile bebegimi kaybettim aynı şeyi yaşarım endişesi var rabbim kimseyi evladı ile sınamasın inşallah 😔🥲
Dilekulgtt Zhra42 bende öyleyim kızım hastaydı bana bulaştı halsizlik kırgınlık var midem bulanıyor sanki
Hmdylvc Rumeysaeliz ben de bugün itibari ile 31+4 um. Karnimda sertlesmeler oluyo benimde kasiliyo, gece uyuyyamiyorum 🙈🙈🙈 2 gün sonra gidicem doktora umarım herşey yolundadır 5 haftadir görmüyorum çocuğumu. En son kilosu ne kadardı sizin.