Sude346 Buseemm Yarın 10 haftalık olucaz, 58 le hamile kaldım 65 le devam ediyoruz . Gebe kalmadan önce de aynı yiyordum ama stabildi sanırım yediklerim yaramaya başladı. 😞
isimsizdir Buseemm 59 kiloyla hamile kaldım 55 kiloya düştüm şuan 80 oldum tam 20 kilo almişim bebegim 37 haftalık 2650 Yani çoğunu ben almışım
Hunilianne222 Fatmanoyan ben daha önce iki doğum yaptım ve doğumdan çıktığımda sadece 4 kilo kaybetmiştim ikisindede diğer kilolar hep bana kalmıştı 3.5 kg çocuğum doğmuştu 25 kg almıştım 21 i bana kaldı
serentaas Buseemm 25. Haftadayım 57 ile kaldım 65 olmuşum +8 ile devam ediyorum. Son aylar çok alınıyor diyorlar korkuyorum 🫠
Fatmanoyan Buseemm evet ilk gebeligimde 26 hafta 5 kilo almistim bunda 26 ya girmek üzereyim ve sadece 2 bucuk almisim kiz gebelik bu ilki erkekti. Onun etkisi var mi bilmiyorum ya da çok hareketliyim oglumdan dolayi belkide o yüzden fazla almıyorum
Buseemm Hunilianne222 ideal kilo diye biliyoum en fazla 12 ye kd alabilinirmis ama tabi kişiye göre değişiyor galiba
Ngsngetnsgng Buseemm 31+3 olduk hamile olduğumu öğrenince tartıldım 60 kilo geliyordum şuan 65 geliyorum bebeğim 1550 gramdır en son 10 gün önce gittiğimde