Buseemm Aslihanfindik ay ne güzel keşke bnde de öyle olsaydi kilo almayi hep isteen biriydim o yüzden. 😅
Fyza Serklajlı olunca fazla hareket edemiyorum . Ben fazla fazla alanlardanım 25. Hafta 11 kilo aldım
Buseemm Fyza serklajli ne tam olarak bilmiyorum kusura bakma ama insallah saglikla kucagina alirsin bebisini ☺️🧿
kedilibebeli Buseemm 38.haftadayım. Hamile kaldığımda 57-58dim şimdide 62-63üm değişiyo akşam yediğime göre 😂 totalde 4-5 kilo aldım bebişim 3200 şuan 🌸
Ahsensmom Buseemm hamile kaldığımda 100.4 kilo idim 33+4teyim 102.0 olmuşum 🥹🥹 bebiktom 29+6da 1860 idi 🥲🥲
Fatmanoyan Hunilianne222 ilk hamileligimde 9 kilo almistim bebek 3280 dogdu sezeryandan ciktim sadece 2 kg Kalmışti demem o ki bebek kadar su plasenta filan oluyor oyle hesaplayabilirsiniz
Hunilianne222 Fatmanoyan ben daha önce iki doğum yaptım ve doğumdan çıktığımda sadece 4 kilo kaybetmiştim ikisindede diğer kilolar hep bana kalmıştı 3.5 kg çocuğum doğmuştu 25 kg almıştım 21 i bana kaldı
Emelcannn Biz daha çok miniğiz 7 haftalık ama çok ağır geçiyo sürekli kustuğum için 51 kilodan 49 a düştüm inşallah yakın zamanda kilo almaya başlicam 🥹🥰
baby2_ Buseemm bende 64 ile hamile kalmıştım ilk 3 ay mide bulantısından dolayı 60 kiloya düşmüştüm şuan da 69 kiloyum 27 haftalıgim çok mu kilo almışız acaba?
Buseemm Fati34 evet birazck var gibi🥴 d skinti etmedigi surece keyfine bak saglikli olun gerisi kolay ☺️🤲
GamzeAkcagul 49 kilo ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum 🙈 bebeğimde 2.900 gr💖 37+2deyiz finale koşuyoruz 🤭❤️