Buseemm Aslihanfindik ay ne güzel keşke bnde de öyle olsaydi kilo almayi hep isteen biriydim o yüzden. 😅
Buseemm Fyza serklajli ne tam olarak bilmiyorum kusura bakma ama insallah saglikla kucagina alirsin bebisini ☺️🧿
BusraS1907 Buseemm benim şansım şu hem çok hareketliyim hemde hiç iştahlı hamilelik geçirmedim son zamanlarda bilerek fazla fazla bile yedim 35. Haftaya kadar açlık hissi bile olmadı hep hamileyim die zorla yemek yedim
Eminegzel Maşallah kızlar bazılarınız az kilo almış ne güzel. 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 62 oldum. Daha 32+2 yiz. Çok korkuyorum 20 kilo almaktan ama biseyler yemeden de duramıyorum 😂
Mrwezyn1 Buseemm 18 haftalık hamileyim 61 kg ile hamile kaldım suan sabahları 62.80 ile 63.20 arası gidip geliyorum
baby2_ Buseemm dün aile hekimimdeki hemşire çok fazla kilo almışsın. Hamilelikte boyunca alınan kiloyu almışsın dedi ama
Tugba2794 Buseemm ben zaten öyle özel bır çaba harcamadım canımın ıstedıgını yedıgım halde az alıyorum bünye kaynaklı oldugunu dusunuyorum 😇
Buseemm Fati34 evet birazck var gibi🥴 d skinti etmedigi surece keyfine bak saglikli olun gerisi kolay ☺️🤲
Ssss12 Buseemm 33+4 haftalığız 33 de gittim en son 60 ile gebe kaldım 64 kiloyum şuan kızçem de 2.300 gram boyu da 41 cm
zge13 Buseemm 85 le hamile kalmışım 76 ya düştüm 28 - 33 arası 79,5a çıktım toplam 3 kilo aldım şimdilik bende şunu merak ediyorum az kilo alınca bi anda giden kilo miktarı ne kadar olacak acaba iki kızımda da kilom hep aynı kaldı çünkü