Serap09 Tugceaker belime vuran bir agri vardı durduramadilar malesef bnm sancilarim inat çıktı rahimin patlar bu sancilardan diyip sabahına doğuma alındım
Aleymomm Tugceaker valla ne suyum geldi ne nişanım gece boyunca sancı çektim doktor sabah gel dedi gittim açılmam 5 cm di ama mecburi sezeryan oldum normal doğumda bir kaç şey oldu söyleyip korkutmayayım 🤲🏻 sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah ☺️
Nurcantas65 Tugceaker banada iri demişlerdi sancı gelmezse 4 u bulur diye. Bol bol sadece salata tarzı beslendim,hamur ve türevleri tatlı meyve yemedim, bebeğim 3600 doğdu. Öyle yap bir bak ne kadar alıyor,belki bekler biraz daha
Tugceaker Nurcantas65 valla ben doğru sürat ekmek bile yemiyorum devlet hastanesinin ultrasonları fazla gösteriyor özelle arasında 350 gr oynuyo
Nurcantas65 Efebelinay12 kontrolleri aksatma,düzenli yapsın doktor,sancı gelene kadar bekleye bilirsen sıkıntı çıkmazsa mis gibi olur.
Tugceaker Nurcantas65 hiç aksatmıyorum bakalım perşembe günü kontrol ne divek belki perşembeye kadar gelir bebek işi bilemeyiz ki
Kalbiminsesi Tugceaker olur tabi benim ne nisanim.ne suyum geldi sanci baslad8 hala gelmedi suyumu dogum anjnda kendileri patlatti
Tugceaker Kalbiminsesi bakalım nasıl olcak bekliyoruz sabırsızlandık iyice ağırlaştıkça doğsa diye bakıyorum
Nazar_salcan Benimde ne nişan ne su gelmişti 38+4 te 9 cm acilmam olunca suyumu hastanede patlattılar cnm normal yani herkeste gelicek diye bsy yok
Tugceaker Nazar_salcan ya ne güzel hayırlısıyla benimde doğumum bu kadar kolay olur rabbim yardım eder 🥰