umutluanneadayi danla2711 bende o yüzden erkenden olsun aklımda bişey kalmasın diyorum 🤣 son dakika herşeyi unuturum ben stresten ben nisan sonu mayıs başı doğururum gibi hissediyorum ramazan zaten su gibi geçer sonra bitti zaten zaman
danla2711 umutluanneadayi evett gerçekten öyle su gibi geçip gidiyor😂 sen başak burcu musun aşko acabaaa bak herşeyi planlama ve planlı yaşama ışığı görüyorum sende😂😂
keyfimin-kahyasi-misin danla2711 🤣🤣Benimki de bu sefer gerçekten sıkılmış azda olsa Ara ara 75 gören sancım oluyor ilkinde görmemiştim bu değerleri hic
keyfimin-kahyasi-misin danla2711 30 dan sonraya bişey kalmasını önermem Bel Desnenayri bide vajinal varış başlıyor çatı ağrısı vs derken eğilmek lüks oluyor
danla2711 keyfimin-kahyasi-misin haklısın gerçekten 🥹 ama mecburen 30 dan sonraya çoğunluklu işlerim kalacak çalıştığım için vaktim olmuyor 🥹🥹
danla2711 keyfimin-kahyasi-misin 😂😂iyi bari ahaha içim rahatlıyor her yerde erkek annesi görünce 😂 tek başıma bütün zorluğu çekemem sizde benimle birlikte yanacaksınız zbxldjdlfjfl
umutluanneadayi danla2711 Boğayım 😌 ama hep planlı yaşamaya alıştığım için herşey planı devam ediyor plan yapmadan devam edemiyorum
zynpknt @danla2711 uygulamaya göre son 92 ama ben 37-38 de doğurcakmış gibi hissediyorum zaten serklaj var erken doğum riski var ama erken doğmaz gibi hissediyorum 37-38 ideal gibi geliyor inşallah bekler sağlıkla da o zamanlarda gelir😂😂🥰
danla2711 zynpknt ayy inşallah zamanında sağlıkla gelsin 🥰🥰 bende 40 ı görebileceğimi düşünmüyorum nedendir bilinmez en başından beri 38. Haftada kesin doğururum diyorum 😂 zaten 37.haftadan sonra ne zaman doğarsa doğsun tam gününü doldurmuş sayılıyor
danla2711 Meryyy58 amin aşkım inşallah sende şu cinsiyeti net öğrende erkek anneliğine artık kendini alıştır😂😍💙
danla2711 Meryyy58 😂😂ya sen delisin valla öğrende kurtul artık Allahım inşallah şu kız pazartesi kontrolde öğrenir yaaa😂🥰
Aselim_38 danla2711 son 47 ama kızım erken gelicek gibi sancılarım başladı erken doğum riski var sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🙏♥️
danla2711 Aselim_38 ayy sağlıkla zamanında gelsin inşallah minik hanım🥰 erkenci bir kuş demek ☺️sen onu zamanında gelmeye konuşup ikna edersin belki he🥰 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim🤲♥️