isiknur Gyed 4 kilo bekliyorum 39. Haftada dedi doktorum. Normal doğum bu durumda korkutmaya başladı artık. Allah'ım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 🙏
Babybaby3434 Aysktr aynen canım benim de oluyor normaldir diye düşünüyorum ama gene de biraz zorluo insanı tabi
Toffy1907 Muwahhide doktorum artık olur ağrıların normal dedi bişey vermedi magnezyum eksikliğinden mi oluyor? Maden suyu içiyim ozaman tşk ederim kuzum
Muwahhide Toffy1907 canm huzursuz bacak sendromu , uyutmyor da yatırmıyorda , ben doktoruma magnezyum yazdırdım suda eriyen tablet , bide günde bir maden suyu dene faydasını görüceksin inşallah 😊
Toffy1907 Muwahhide bizde 30+2yiz aynıymışız maşallah inş sağsalim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza🥰 cinsiyeti ne
Ulvish Kielar benimki normal bebek ama doktor cocuk yogurt u « danone » kakaolu sut bide muz yememi sozledi her gun bebek icin kemikleri icin iyi dedi
Sumeyyecooban Civciv59 canım benm ikinci doğumum ilki sezaryen olduğu için bunu da mecburen sezaryene alacak o yüzden gün verdi
Melikebelo Denizkizi17 bizde 29+5 olduk ama göğüs altındaki batma beni deli ediyor hiç bişey yaptirmiyor bana.. en son kolontrolumuz de 840 gramdi cuma günü kaç kilo olduğunu ogrenicem bir kızlar benim bebişim çok hakettiği ediyor canimi çok yakıyor sikinkilerde öyle mi
Babybaby3434 Melikebelo aynen canım o batma beni de çok zorluyor.oturunca daha çok oluyor sanki.benim de kontrolum cumartesi günü sorucam dr.a bakalım ama ben normaldir diye düşünüyorum çünkü bebek büyüyor ve dediğin gibi çok hareketli🤩
Nryseda Bende 29+2 yim ama dün doktor 30 haftalık ölçtü. Şuan 1 buçuk kilo 40cm.22 Nisan inşallah doğum. Artık zor döneme geçtik kızlar
Nryseda Nryseda banada öyle söyledi. 30 haftalık dedi. Önden gidiyor bir kaç gün. Doktor olabilir dedi.
Babybaby3434 Melikebelo henüz bı şey söylemedi dr.ama dogum korkusu sarmaya başladı sizde de var mı ilk doğum olcak bı de
Hanife_ 29+1 olduk 28. haftada 1537 gr 42 cmdi son 8 haftamız kaldı 1 nisanda sezaryen aslında doğuma hazırım ama hazır değilmiş gibi hissediyorum sanki hep bişeylerim eksikmiş gibi
Melikebelo Babybaby3434 benim sezaryan ikinci kızım gelecek 7 sene sonra ama bende herşeyi unutmuşum az çok bende de korku yok değil