Denizkizi17 Kızlar kusura bakmayın bugün bakamadım mesajlara 😞 çok rahatsız olduk bugün biz . Yediğim bişey dokundu heralde kusma ve gaz sancım vardı çok şiddetli şimdi çıktık hastaneden ☹️ Şimdi uyuyacağım yarın detaylı bişeilde konuşuruz iyi geceler
Muwahhide Toffy1907 evet ilk , kayıplarım var ama bu bebeğimdem ümitliyim Allahın izniyle kucağıma alıcam zamanı gelince 😊 sizin de ilk ve çok heyecanlı dmi 😍
Toffy1907 Muwahhide benimde ilk inş canım benim minişlerimiz sağlıklı bi şekilde gelsinler.bakalım nezaman doğuracağız ☺️Kaç kilo aldın 🥰
Melikebelo Babybaby3434 benim sezaryan ikinci kızım gelecek 7 sene sonra ama bende herşeyi unutmuşum az çok bende de korku yok değil
Muwahhide Toffy1907 inşallah canım 🙏 62 yle kalmştm şimdi 68 69 çıkıyor 6 , 7 kilo almşım iki ayım var daha ama bu aralar iştahsızım fazla yiyemiyorum . Bakalım kaçla kapatıcaz 😊 sen kaç kilo aldn 😬
Toffy1907 Denizkizi17 resmen kemiklerim sızlıyor inanılmaz bi ağrım var başlayınca gündüzü bi şekilde geçiriyorumda gece çok zor oluyor uyutmuyor
Denizkizi17 Muwahhide aslında Bebek kilo alsın diye ekstra bişey yemiyorum herşey yiyorum sağlıklı olan 😌
Denizkizi17 Aysktr yok daha olmuyor bende bu şikayetler doktorunuza gidince muhakkak bi danışın derim ama normaldır bence
Toffy1907 Muwahhide sen çok iyisin maşallah. ben 10 kilo aldım 🤭 iştahımda iyi kendimi frenlemeye çalışıyorum 🤗
Denizkizi17 Muwahhide dün baya kötüydüm bugün biraz daha iyiyim ama halsizlik ve iştahsızlık var bişey yemek istemiyorum yine yediklerimi çıkarıcam diye korkuyorum .. kızımı düşünüyorum ama çorba içtim biraz uzandım daha iyiyim canım sağol Allah razı olsun ♥️
Nryseda Nryseda banada öyle söyledi. 30 haftalık dedi. Önden gidiyor bir kaç gün. Doktor olabilir dedi.
Muwahhide Denizkizi17 geçmiş olsun tekrardan canım , dikkatli ol , üşütme kendini de sıcak tut , çorba hafif ve sulu olduğundan sana iyi gelir şifa olsun 🌸
Muwahhide Toffy1907 kiloyu sorun yapmıyorum aslında ilk aylar biraz korkuyodum çok alırım diye , şimdi iyyim her türlü abur cubur da yerim kaçırmam 🙈😬 kilo dert değil , bebişler iyi beslensin yeter ki hem seninde çok değil skntı yapma bence 😊
Toffy1907 Muwahhide fazlasından korkuyorum 58le hamile kaldım 68im şimdi tabiki en önemlisi bebişlerin sağlığı ama bnde bi tosuncuk olmayayım 😋