Whitehomeby Pamuk 25 şubat sezeryan 🥲 39.haftada Allah nasip ederse güzel kızım kucağımda olacak inşallah 🤲🏻 Tüm hamişler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah
Melisatay Whitehomeby canımmm aynı tarihte aynı haftada bende doğum yapacağım ve benimde kızzz hayırlı olsun şimdiden 🩷
Sukrangoler Pamuk 37+5 günlüğüz pzt kontrole gittiğimde 2cm açılmam ve düzensiz sancılarım vardı yarın için doktor hazırlıklı gel dedi 😊
ipekogredicialas Sukrangoler ilk gebelik mi sizin? Sancı hissettiniz mi? Haftalarımız uyumlu bende regl sancısı gibi arada sancı giriyor ama düzenli değil yalancı sancı sanırım. O yüzden merak ettim sizde durum ne?
sibelmom @“Pamuk”# kontrol dıye gıdıp doğuma alındım 36+4 hafaydaydım 18 Ocak sezeryan darısı başınıza güzel anneler 🥰
Yarenn24 Pamuk doğum şeklim şimdilik normal gözüküyor bebeğim baş geliş olduğu için ☺️ 40 +3 oldum ne zaman gelir bilmiyorum beklemedeyiz 🌸
Hasna77777 rumikaa bana da 13 Mart denildi hesaplamaya göre ilk doğumum şu an 35+4 üm bebek baş aşağı pozisyonda normal doğum istiyorum bende inşallah süreç böyle devam eder siz kaç haftalıksınız şimdi aynı mıyız bu durumda
rumikaa Hasna77777 bende bugün 35+6 yım kontrol bugündü bebek baş aşağı dedi hissediyordum zaten kaburgalarımı parçalıyor haftaya çatı muaynesi yaparız dedi ama olmak da istemiyorum şimdilik normal gözüküyor
Sukrangoler ipekogredicialas ilk gebeliğim kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar benimde oluyor onun dışında karnım sertleşiğ gevşiyor