dilaradoyan Pamuk her şey yolunda giderse inşallah vajinal doğum gözüküyor şimdilik. 13mayıs tahmini doğum tarihi ☺️
deletedmom43191 Pamuk NORMAL DOGUM 28 SUBAT SON GUNUM O GUNE KADAR GELMEZSE SUNIYE TALIBIM😅😅😅 ama şuan sancim var bilmiyorum 1 2 saattir sancim var
rumikaa Hasna77777 bende bugün 35+6 yım kontrol bugündü bebek baş aşağı dedi hissediyordum zaten kaburgalarımı parçalıyor haftaya çatı muaynesi yaparız dedi ama olmak da istemiyorum şimdilik normal gözüküyor
Hasna77777 rumikaa bende çok tedirgin oluyorum çatı muayenesinden açıkçası sizde de çatı ağrısı oluyor mu benim şu an vajinamda kalkarken kemikleriö sızlıyor resmen herkes çatı ağrısı diyor doktorumda öyle dedi
Sara_bebek Hsny_6 bende 32 haftadayim ikinci sezeryanim olucak 36 haftada dogun sekline doktor karar veriyor
Sukrangoler ipekogredicialas ilk gebeliğim kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar benimde oluyor onun dışında karnım sertleşiğ gevşiyor
Melissadmr Pamuk Spinal sezeryan ile 31 Ocak da Oğluşumu kucağına aldım🫠🙏🏻 12 günlük olduk darısı sizlere kızlar sağlıklı doğum diliyorum herkese 🫶
rumikaa Hasna77777 fena şekilde çatı muaynesinden korktuğumdan değil de tabi korku da var da doğumu da tetikliyor diyorlar
Rumeysaeliz Pamuk ilk dogumum sezaryendi yine sezaryen olacağım ama tarih belli değil daha 31+1 haftalık olduk 🧿🤲🏻
myangelson Pamuk sezaryen 37-39 arası olacak 26 Şubat 12 Mart arası 😅 doktor tarih vermedi sancı vs olmazsa 39 da alırız dedi 🥲
Devran 13+3 üm sezeryan ilk çocukta sezeryandı ilk gebeliğimde yüksek tansyon troit vardı mecbur sezeryandı bu arada ağustos 10 u 15 i arası doğum
Hasna77777 rumikaa kaçıncı haftada yapılıyor peki ben cuma günü gidicem kontrole 36 haftalık olmuş oluyor o zaman yapmaz insallah 😬
Rbya Pamuk Şuanlık normal doğum görünüyor kısmetse 13 Mart diyor doktorum ama erken gelmek isterse bilmiyorum artık sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🏻🐣💜