Masal30 Pamuk merhaba normal dedi doğum tarihi de 1 Nisan dedi doktor ama bakalım erkende gelebilir heran diken üstündeyiz 😂ama bu sefer doktor morelimi bozdu biraz 🫤
DENIZ_55 Pamuk bende 31 haftalıgim sezeryan olacam 38 alırım dedi ama benim prenses biraz acele ediyor gibi hafif hafif sancı başladı 24 subartta muanem var o zaman bakalım ne diyecek doktor 🥹
Aleymomm Pamuk ben doğurdum darısı bekleyenlere inşallah gerçi 2.ci benim biri zorunlu sezeryan 23.12.23 diğeri de sezeryan anestezi aldım ikisinde de oda 08.01.25 ♥️
CocoT- Bende 39+1im haftaya salıya kontrolüm var bekleyeceğiz eğer küçük hanım gelmezse perşembe suni sancı ile deneyeceğiz normal doğumu 🥹💖🩰
rumikaa Pamuk 36. Haftadayız şimdilik normal olarak ilerliyor süreç tahmini doğum 13 Mart ama tabi hiç belli olmax
Hasna77777 rumikaa bana da 13 Mart denildi hesaplamaya göre ilk doğumum şu an 35+4 üm bebek baş aşağı pozisyonda normal doğum istiyorum bende inşallah süreç böyle devam eder siz kaç haftalıksınız şimdi aynı mıyız bu durumda
cansulina1405 Pamuk Ben normal doğumdan aşırı korktuğum için doktorum o anın travma oluşmasını istemedi, şöyle söyliyim hamile kalmadan önce bile diyodum doğurursam kesinlikle spinal doğum🙈 12 Marta gün verdi doktorumuz 34. Haftadayım şuan🤰🏻
ogul_can Hsny_6 31+3 dünkü kontrolüm de doktor 37 de alacağını söyledi sezeryanla olacak plasenta previa var