Hsny_6 Son 54 🥹😍 ama 17 marttan sonra ne zaman gelmek isterse 😍🐥 sağlıkla mutlulukla gelsinler hepsi 💫🥰
Hsny_6 ozlem6060 ileri haftalarda pozisyon değişmesi zor mu? Son ana kadar belli olmaz diye düşünüyordum ben 🥹
ozlem6060 Hsny_6 hep göbeğimin üstünde toplu duruyor 😪 dönmezse zorunlu sezeryan derler herhalde ilk gebeliğim bilmiyorum
Kahvesever12 U_acgz bence 37 den sonra dönemez yeri aşırı dar çünkü olduğu yerde zor hareket edıyolar
birkizanneesi sevgi_bidak Amin inşallah canım hepimizi kurtarsın inşallah bir avazda. Kızım sağlıkla doğsun da hangi doğum olduğu hangi haftada zamanda doğduğu önemli değil. Yeter ki bebeklerimiz sağlıkla doğsun. 🥰🤲❤️
nazlitasdelen sevgi_bidak kızlar ultrasonla son adet tarihinin ne farkı var kaç haftalık olduğuna son adet tarihinden mi bakarız yoksa ultrasonda mı
sevgi_bidak nazlitasdelen son adet tarihi baz alınır hep ama ultrasonda doktor not eder benim mesela 37+3 ama bugün bir ölçüm 36+5 bir ölçüm 36 çıktı
nazlitasdelen sevgi_bidak nasıl yani kafanız karışmıyor mu bana doktorum geç döllenme var demedi Ve hep haftası ile uyumlu diyor Son adet tarihimi mi baz almalıyım