ozlem6060 Hsny_6 hep göbeğimin üstünde toplu duruyor 😪 dönmezse zorunlu sezeryan derler herhalde ilk gebeliğim bilmiyorum
3prensAnnesi_ sevgi_bidak normal doğum mu bekliyorsunuz, sezaryende su azalınca alıyorlar galiba, şuan mı 38+3 yoksa o zamana gün mü verildi
nazlitasdelen sevgi_bidak nasıl yani kafanız karışmıyor mu bana doktorum geç döllenme var demedi Ve hep haftası ile uyumlu diyor Son adet tarihimi mi baz almalıyım
sevgi_bidak 3prensAnnesi_ sezeryan bekliyoruz gün 19u ama bugün 37+3 iken 36 hafta 5-6 cm şu ile sınırda dedi
1baharcicegi sevgi_bidak ay aynıyız benimde 37+2🥹yarın kontrolümüz var o zaman konusucaz🥹çok heyecanlıyım 🤭Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin❤️
Kahvesever12 U_acgz bence 37 den sonra dönemez yeri aşırı dar çünkü olduğu yerde zor hareket edıyolar
U_acgz Kahvesever12 Doktorda zaten dönme olasılığı azalıyor diyor muhtemelen dönmez ve sezeryanı konuşuruz sağlıkla gelsin de kısmette sezeryan var demek ki🥹🫠
Kahvesever12 U_acgz kolaylıkla olsun sağlıkla kavuşun da nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin bebişler 🥹
keyfimin-kahyasi-misin U_acgz Ay benim istediğimi yasiyosun 🥲ben vajinal yaptım pismanim isteğe bağlı sezeryan için özele gidecek durumumuz yok uçmuş iyice Makat gelişti dönmüş 🥹