elifbsraaa1 EsoMom_ Pazar günü 55 çıktı beta canım ama çatlatma iğnesi vurulmuştum 3 gün öncesinde o da betayı 30-50 etkiliyormuş sevinemedik. Yarını bekliyorum o günden beri testler pozitif çıkıyor diye bir daha yapmadım 🙇🏻♀️
Cennet55 Lapsodi benımde 17 si bel ve kasık agrım aşırı cok bu kandıl yüzü hürmetine rabbım tüm isteyrn anne adaylarına nasip etsın banada nasip etsın hayırlı evlat o duyguyu banada tattırsın
elifbsraaa1 EsoMom_ Evett 🥰❤️ bugün kan tahlili günümdü 221 çıktı şükür ❤️ östrojen seviyesine göre sağlıklı bir gebelik haftaya kontrole gidicem
Cennet55 Gmz1233 canım ben adet oldum bugün 14 şubat eşim bana dedki eğer hamileysen benım en büyük hediyem olur demişti ama olmadı kısmet 🥹 umarım sen adet olmazsın
elifbsraaa1 EsoMom_ hayır canım ben kan verip eve geldim beni aradılar, durumunu değerlendirip 19 şubatta muayeneye çağırdı doktorum 🥰
Esmasin Bugün adet günümdü test yaptım böyle çıktı inşallah vardır Ocak ayında hsg çekildim tedavi görmedim bu ay hiç ümidim de yok tu ♥️ mucizemdir inşallah benimledir